Connect
To Top

Noppies duurzame Baby Comfort collectie

Ben jij in de blijde verwachting van jouw kindje? Dan wil je natuurlijk jouw huis en de slaapkamer van de kleine zo goed mogelijk in orde hebben. Met de essentials uit de nieuwe Baby Comfort collectie van Noppies ben jij zeker goed voorbereid! Deze collectie bestaat uit fijne basics die jouw leven net wat makkelijker maken na de bevalling. Wil je weten wat je echt nodig hebt voor thuis en de slaapkamer? Lees dan snel verder.

noppies duurzame collectie

Creëer een veilig bedje voor je kindje

Speciaal voor extra comfort in het bedje of box van jouw kindje heeft Noppies de bedbumper. Dit is een bescherming die je eenvoudig bevestigt aan de spijlen van het bedje. Zo voorkom je dat je kindje zich pijn doet bij het omrollen. De bedbumper zorgt voor een veilig en geborgen nestje waarin jouw kindje heerlijk kan slapen. Bij Noppies heb je keuze uit verschillende schattige bedbumpers. Neem bijvoorbeeld deze frisse mintgroene variant. Dit is de perfecte kleur die je combineert met boxkleed Blooming Clover Terry. Dit zachte boxkleedje heeft een opdruk van groene klavertjes en een badstoffen mintgroene achterkant. Je kunt het kleedje op beide manieren gebruiken. Leuk om af te wisselen!

noppies duurzame comfort collectie

Lekker uitrusten in een zacht babynestje

Een ander fijn item uit de Baby Comfort collectie van Noppies is het babynestje. Een babynestje is een mandje waar je kindje een dutje in kan doen. Zo kan je kindje niet van de bank af rollen en heb jij toch je handen vrij. Erg handig is dat je een babynestje op alle vlakke ondergronden neer kunt leggen, zoals de bank, tafel of bed. En je kunt het babynestje, dankzij het lichte gewicht overal mee naartoe nemen. Een uitkomst voor alle mama’s! Wat vind je van dit lieve bruine printje?

duurzame collectie comfort noppies

Handige bathcape om je kindje uit bad te tillen

De eerste keer in bad is voor jouw kindje en voor jou een nieuwe en unieke ervaring. Lekker spetteren in het warme water is voor de meeste kindjes een groot feest. Je wilt je kindje vanzelfsprekend op een veilige manier in bad doen en afdrogen. In de Noppies Baby Comfort collectie vind je speciale badstof wikkelhanddoeken die je om je nek knoopt om je kindje mee af te drogen. Het fijne hieraan is dat je niet nat wordt en je hebt je handen vrij om je kindje veilig uit bad te halen. Dankzij de capuchon blijft het hoofdje op temperatuur en koelt het niet te snel af. Je hebt keuze uit vele schattige kleurtjes, zoals donkergroen, zandkleurig, roze of mintgroen.

noppies nieuwe collectie comfort

Over het merk Noppies

De Baby Comfort collectie van Noppies is gemaakt van duurzame materialen van de beste kwaliteit. De collectie bevat alle essentials die jouw leven als aanstaande moeder een stuk makkelijker en leuker maken. Naast deze collectie heeft Noppies een breed assortiment aan baby – en kinderkleding en zwangerschapskleding. Wil je graag meer inspiratie en advies over je zwangerschap? Lees dan een van de interessante blogs waarin verschillende onderwerpen aan bod komen.

comfort collectie noppies

Meer Lifestyle