Connect
To Top

HEMA pakt uit met Sinterklaas!

Het heerlijke avondje komt er bijna aan. De hoogste tijd dus om die cadeautjes in te slaan! HEMA pakt deze Sinterklaas uit met ontzettend veel leuks zoals speelgoed, schoencadeautjes, snoep en chocoladeletters. Maar ook voor cadeaupapier, gebak en Sinterklaasversiering ben je bij HEMA aan het juiste adres. Ben je al een beetje in de Sinterklaasstemming gekomen? Lees dan snel verder om inspiratie op te doen!

sinterklaas bij hema

Inpakken en wegwezen

Bij HEMA heb je veel keuze uit cadeautjes voor hem, haar en kinderen. Voor kinderen is een kinderkeukentje echt een superleuk cadeau! Maak het keukentje compleet met een kooksetje, bordjes en vorkjes. Zo leren ze al snel hoe een keuken werkt. Voor hem en haar heeft HEMA de keuze uit veel cadeaus, zoals badjassen, wijn en elektrische dekens. Al je cadeautjes pak je in met mooi Sinterklaascadeaupapier, zoals deze met feestende diertjes. Leg ze vervolgens in de echte zak van Sinterklaas en het feest kan beginnen!

hema sinterklaas

bij hema sinterklaas

Gooi wat in mijn schoentje

Kindjes vinden het altijd één groot feest om hun schoentje te zetten. De volgende ochtend is het super spannend of Sinterklaas ook echt iets in het schoentje heeft gedaan. Vind jij het altijd een uitdaging om cadeautjes te vinden? HEMA heeft veel keuze uit schoencadeautjes voor elk budget. Marsepeinen kikkers en muizen met chocolade vallen altijd goed in de smaak. Liever iets van speelgoed? Met HEMA Sinterklaas vingerpopjes heeft jouw kindje urenlang speelplezier. En wat vind je van HEMA toverstiften die van kleur veranderen? Hiermee kan jouw kindje veel mooie creaties maken!

sinterklaas bij hema

hema sinterklaas cadeau

Het heerlijk avondje is gekomen

Zoek je nog een leuk familiespel voor Sinterklaasavond? Dan is het krokodillenspel zeker een succes, want het is voor jong en oud. De krokodil bijt als je de verkeerde tand indrukt. Spannend! En als jullie zijn uitgespeeld met de krokodil, dan kun je met de bekende speelkaarten elk kaartspel spelen dat je maar wilt! Helemaal leuk is een Sinterklaas dobbelsteen die je gebruikt om het grappige Sinterklaas dobbelspel te spelen. Hoe werkt het? Iedereen koopt wat kleine cadeautjes, leest de instructies op de dobbelsteen en wacht af wie welk cadeautje uiteindelijk krijgt.

cadeau sinterklaas hema

hema sinterklaas

Wie zoet is krijgt lekkers

Speciaal voor het heerlijke avondje heeft HEMA veel lekkers waar iedereen van zal smullen.
Neem bijvoorbeeld een lekkere speculaaskruimelvlaai die is gemaakt van roomboterspeculaas en banketvulling. En bij Sinterklaas hoort een roomboter amandelletter. Extra lekker als je de letter even in de oven verwarmt. Wil je graag nog chocoladeletters inslaan? HEMA maakt ze van alle letters uit het alfabet in allerlei soorten en smaken. Melk, wit, puur, met stroopwafel en nog veel meer!

sinterklaas bij hema

sinterklaas cadeau hema

Meer Sinterklaas bij HEMA

Naast alle cadeaus en taarten, kun je bij HEMA ook vrolijke Sintversiering kopen om je huis gezellig aan te kleden. HEMA Sinterklaas slingers hang je bijvoorbeeld voor het raam om Sint en Piet van harte welkom te heten. En wat is het Sinterklaasfeest zonder pepernoten? HEMA heeft verschillende soorten pepernoten in de heerlijkste smaken, zoals tompouce en karamel zeezout. Heb jij al zin om Sinterklaas te vieren?

hema cadeau sinterklaas

hema sinterklaas

Meer Lifestyle