Connect
To Top

Black Friday: Difrax Baby Week Deals

Deze hele week ontvang je tot maar liefst 70% korting op het gehele assortiment van Difrax. Dat is mooi meegenomen als je nog babyflessen, fopspenen of andere handige babyproducten nodig hebt. Wil je graag meer weten over deze kortingsactie en de producten van Difrax? Lees dan snel verder!

difrax baby weeks deals

Difrax Baby Week Deals

Tijdens de Baby Week Deals koop je Difrax babyproducten met super veel voordeel, oplopend tot 70% korting. Het assortiment bestaat onder andere uit babyflessen, flessen en fopspenen, drinkbekers en bestek. Neem dus snel een kijkje en scoor die korting vandaag nog! De kortingsactie loopt van maandag 21 november t/m maandag 28 november 2022.

De S-babyfles is de Difrax besteller

De unieke S-babyfles is de musthave voor elke ouder. De fles is te gebruiken vanaf de geboorte en zorgt voor een ideale drinkhouding voor jou en je kindje. Je kindje krijgt minder last van buikkrampjes en boertjes, terwijl jij een betere zithouding kunt aannemen bij het voeden. Doordat de fles een afschroefbare bodem heeft, is deze ook ideaal als je borstvoeding geeft. De fles is in vele maten en leuke kleuren verkrijgbaar.

black friday difrax

Nieuw! 1-2-3 Ring met Doseerspeen

Speciaal voor de allerkleinsten heeft Difrax de XS Doseerspeen inclusief de 1-2-3 Ring. Dit is een speen die je kunt verstellen in 3 standen, zodat je kindje de juiste hoeveelheid voeding binnenkrijgt. Dankzij de bijgeleverde ring kun je de doseerspeen draaien in de speenring op de babyfles. Heel handig! De Doseerspeen is ook verkrijgbaar in andere maten die geschikt zijn voor oudere kindjes voor de hoeveelheden 170 ml, 240 ml en 250 ml.

Geen geknoei meer met deze drinkbeker

Voor kindjes die al wat ouder zijn en zelfstandig uit een drinkbeker kunnen drinken, heeft Difrax de unieke 360 graden beker. Dit is een drinkbeker vanaf 9 maanden die zo is gemaakt dat je kindje niet knoeit! De beker heeft een slank model dat makkelijk in de hand ligt. Bovendien belast jouw kindje niet de nek bij het drinken, want het drankje stroomt naar de rand als de beker horizontaal ligt.

difrax baby week deals

Ontdek de collectie fopspenen

Alle fopspenen van Difrax hebben een schildje in de vorm van een vlinder. Hierdoor kan jouw kindje vrij blijven ademen, omdat blijft het neusje vrij is. Om huidirritatie te voorkomen zijn er gaatjes in de speen gemaakt. De fopspenen zijn in verschillende maten, kleuren en grappige printjes te verkrijgen.

Over Difrax

Difrax is al 55 jaar voorloper op het gebied van babyproducten die het leven van ouders en hun kindjes een heel stuk makkelijker maken. In deze dure tijden biedt Difrax A little help met extra korting. Tijdens de Baby Week Deals ontvang je tot 70% korting op het gehele assortiment.

difrax black friday

#BabystraatjeAd

The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle