Dit doe jij deze zomer met jouw pasgeboren baby! - Babystraatje.nl

Dit doe jij deze zomer met jouw pasgeboren baby!

We hebben al behoorlijk wat zomerse dagen achter de rug en er komen er nog genoeg aan. Geen zin om hele dagen thuis te zitten met de kleine? Wij geven je graag wat tips en inspiratie, zodat jij je niet hoeft te vervelen deze zomer.

Wandel door de natuur

Loop naar buiten en zoek een park, bos of natuurgebied op in de buurt. De natuur werkt ontspannend en geeft je nieuwe energie. Kies daarvoor wel een stevige, stabiele kinderwagen met veel opbergruimte onderin. Zo kun je namelijk ook voor jezelf wat meenemen, zoals een plaid, boekjes en drinken.

De Stokke® Trailz™ is een comfortabele, stijlvolle kinderwagen die uitermate geschikt is voor veel bagage. Bovendien kun je de wielen naar wens samenstellen, je kunt namelijk kiezen voor classic of speciale terreinwielen. Ideaal voor wandelingen in een natuurlijke omgeving! En, erg leuk detail aan de Stokke® Trailz™ wandelwagen: het zitje en de reiswieg zijn extra hoog geplaatst, om het maken van oogcontact en het creëren van een band tussen ouders en kind te bevorderen.

Lunchen op het terras

Spreek af met een of meerdere vriendinnen om te lunchen in de stad. Strijk neer op het terras en onder het genot van een rijkelijk gevulde salade, goed gezelschap, de laatste nieuwtjes en een dosis humor kom jij je dag wel door. Reken maar dat jouw vriendinnen zich veel bezighouden met de kleine, en anders slaapt hij of zij vast heerlijk in de Trailz™ reiswieg of zet je het zitje in de ligstand.

Ga op avontuur in een onbekende stad

Neem je moeder, zus of schoonzus mee naar een voor jou nog onbekende stad. Samen een dagje shoppen in Den Bosch of Roermond is toch heerlijk! Zorg wel dat je goed voorbereid op reis gaat met jouw baby. In de opbergruimte van de wandelwagen kun je lekker je nieuwe aankopen kwijt, ideaal.

Een weekendje weg

Ga samen met jouw gezin eens een weekend weg. Er is zoveel te doen in Nederland, zoals uitwaaien aan zee of relaxen in een vakantiepark. Ook al is het maar een uurtje rijden, je bent er toch even helemaal uit! Met een robuuste wagen zoals de Stokke® Trailz™ krijg je geen genoeg van het maken van heerlijk lange wandelingen, wedden?

Ook als het regent is er genoeg te doen

Denk bij regen niet meteen dat je hele dag is verpest. Ook als het regent zijn er nog genoeg leuke dingen te doen voor jou en de kleine. Ga bijvoorbeeld naar een indoor zwembad en geniet van de waterpret die jouw baby daar ervaart.

Of ga de dagelijkse boodschappen doen. Ook dat moet gebeuren als het regent. Bij de Stokke® Trailz™ is een regenhoes voor het kinderwagenzitje inbegrepen, dus geen reden om binnen te blijven. Jouw kleintje ligt zo altijd droog en kun jij je focussen op de weg naar de supermarkt.

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle

 • Tumble ’N Dry’s organic cotton babylijn

  The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees meer blogs... Laatste berichten van Babystraatje.nl (toon...

  Babystraatje.nl9 augustus 2017
 • 5x Geboortekaartjes en trends!

  Het uitzoeken van een geboortekaartje is een The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees...

  Babystraatje.nl9 augustus 2017
 • Elodie Details lanceert nieuwe collectie The Gilded Garden

  Elodie Details is hét lifestylemerk voor The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees meer...

  Babystraatje.nl9 augustus 2017
 • De Graphic collectie van Jollein

  Deze prachtige Graphic collectie van Jollein The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees meer...

  Babystraatje.nl9 augustus 2017
 • Leuk! Little Dutch Wigwam mint voor baby- en kinderkamer

  Deze Little Dutch Wigwam staat niet alleen The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees...

  Babystraatje.nl9 augustus 2017