Lief Leuk & Eigen geboortekaartjes! - Babystraatje.nl

Lief Leuk & Eigen geboortekaartjes! Originele kaartjes die je nergens anders vindt!

Geen zin in een standaard geboortekaartje? Op de website van Lief Leuk & Eigen maak je de leukste geboortekaartjes voor meisjes en jongens. Originele kaartjes die je nergens anders vindt!

Over Lief Leuk & Eigen

liefleukeneigen.nl is een website waar je zelf online heel eenvoudig een geboortekaartje ontwerpt of kiest uit een van de vele kaartjes. Zodra je op de homepagina komt, wordt je verwelkomd met een overzicht van het assortiment. Je hebt keuze uit jongenskaartjes, meisjeskaartjes, de nieuwste kaartjes en het is mogelijk een eigen kaartje te ontwerpen. Kies jouw stijl! Van stoer en hip tot klassiek en strak.

Hulp nodig bij het ontwerpen?

Ben je van plan om zelf je geboortekaartjes te maken? Bij Lief Leuk & Eigen snappen ze als geen ander dat ontwerpen soms wat lastig is. Daarom helpen de kaartjesmakers je graag en kijken ze mee met jouw ontwerp. Alles voor het mooiste resultaat!

Inspiratie nodig? Laat je dan vooral inspireren door de nieuwste en mooiste kaartjes gemaakt op topkwaliteit papier met speciale afwerkingen. Neem bijvoorbeeld de kaartjes die worden gedrukt op Oud Hollands papier met goudfolie elementen.

Erg leuk: 2 gratis proefkaarten!

Durf je nog geen bestelling te plaatsen? De eerste 2 proefkaartjes zijn gratis, zodat je thuis goed de kwaliteit van het ontwerp en papier kunt beoordelen. Je kunt kiezen uit meer dan 6 soorten papier, zoals glad, met structuur, off white, metallic of extra dik. Het juiste papier maakt een geboortekaartje helemaal af. Gebruik voor 2 gratis proefkaarten de code GRPR01 in je winkelmandje.

Leuk op de mat!

Natuurlijk is het geboortekaartje het pronkstuk, dé eyecatcher, maar wat te denken van de juiste envelop? Of sluitstickers en adresetiketten? Je kunt het gehele kaartje aankleden met een bijpassende envelop, adresetiketten of sluitstickers die je ook weer zelf kunt ontwerpen! Zo valt de kaart altijd leuk op de mat!

Een snelle levering, daar gaan ze voor!

Voor 12.00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd. Er wordt altijd aan je doorgegeven wanneer een pakket wordt overgedragen aan de verzendpartij (PostNL).

Service staat voorop!

Het team achter Leuk Lief & Eigen staat graag voor je klaar als je vragen hebt. Bij vragen bel: 0251 – 200 203 of mail team@liefleukeneigen.nl.

Bovendien wordt de website als zeer prettig ervaren, want deze is namelijk beoordeeld met een 9.2 en zijn ze ook te vinden op onder andere Instagram en Facebook. Gewoon even kijken dus!

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle