Connect
To Top

Weinig slaap? Een goed matras zorgt voor een goede nachtrust

Wist je dat we gemiddeld een derde van ons leven slapen? Als je net een kindje hebt gekregen, dan wordt je nachtrust verstoord en slaap je een stuk minder. Bij weinig slaap is het de kunst om toch uitgerust wakker te worden. Een goed matras helpt daarbij. Wil je weten wat een goed matras is? Lees dan snel verder!

O2 matras Emma

Waarom een goed matras zo belangrijk is

Een goed matras geeft je ondersteuning en zorgt ervoor dat je lichaam echt helemaal tot rust komt. Als je niet bent uitgerust, kun je namelijk sneller lichamelijke klachten krijgen. Zelfs als je weinig nachtrust hebt, kan een goed matras ervoor zorgen dat je de dag toch aankunt.

Lekker slapen met Emma O2 matras

Wat is een goed matras?

Een goed matras is het matras waar jij het lekkerst op ligt en waar je nog jaren plezier van hebt. Voor iedereen is dat dus verschillend. Er zijn matrassen die hard of zacht zijn, warm of juist koel, stabiel of verend. Ga voor jezelf na waar een goed matras voor jou aan moet voldoen. Heb je het bijvoorbeeld snel warm in bed? Dan is het belangrijk dat je een ventilerend matras kiest. Neem dus de tijd om verschillende matrassen met elkaar te vergelijken.

Slaap lekker met Emma O2 matras

Welk matras kies je

Jouw lengte, gewicht en postuur zijn belangrijke punten bij het kiezen van een matras. Als je allergisch bent voor huisstofmijt of een bepaald materiaal, let dan goed op de certificaten van het matras. Heb je een partner die naast je ligt? Vraag dan ook naar zijn of haar voorkeuren. Samen kom je dan tot een lijstje en weet je waar je op moet letten.

Slaap lekker met Emma O2 matras

Dit matras is verkozen tot beste matras van 2020

Nu je weet waar een goed matras aan moet voldoen, kun je op zoek naar een nieuw matras. Het Emma O2 matras is door de Consumentenbond in 2020 meerdere malen uitgeroepen tot beste matras. Waarom dit het perfecte matras is? Dankzij de verschillende lagen schuim, kom je snel in een diepe slaap. Verder heeft het matras maar liefst 7 zones die optimale ondersteuning bieden aan jouw lichaam. Zo herstelt je lichaam zich sneller. Je hebt trouwens 100 dagen om te proefslapen. Dit is fijn, want zo kun je het matras een dikke 3 maanden uitproberen!

Emma O2 matras

Korting en meer informatie over Emma 


De ontwikkelaars van het Emma matras gunnen iedereen een goede nachtrust. Ze weten als geen ander dan een matras kopen geen makkelijke opgave is. Daarom hebben ze in 2015 het Emma matras ontworpen waar bijna iedereen lekker op slaapt. De matrassen zijn van hoge kwaliteit en gaan ook nog eens lang mee! Ook handig: Bij aanschaf van een Emma O2 matras, ontvang je 10 jaar garantie. En met de code “BABY27” profiteer je nu tijdelijk van maar liefst 27% korting op je aankoop (De code is geldig van 28.12-2020 t/m 10.01-2021).

Twijfel je nog? Weet dat zowel verzenden als retourneren gratis is. Je ontvangt het matras razendsnel in een handige doos die je zonder problemen naar je slaapkamer tilt. Je hebt bovendien keuze om vooruit te betalen, in termijnen of achteraf. Ook daarin kies je wat het beste bij je past.

Emma O2 matras

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle