Connect
To Top

Een magisch cadeau of magische momenten met de Polaroid Lab

Laat jouw mooiste momenten tot leven komen met de Polaroid Lab. Deze digitale camera print direct jouw gemaakte foto’s als Polaroidfoto’s. Leuk om te geven tijdens kerst of om zelf een mooi plaatsje te geven in huis. Lees snel verder om te lezen waarom deze camera een echte musthave is.

Magische momenten met de Polaroid Lab

De momenten samen zijn waardevol

Nu we met de kerst veel thuis zijn, worden bijzondere momenten die je samen deelt opeens heel waardevol met de Polaroid Originals-app. Neem bijvoorbeeld met je ouders aan tafel gourmetten of met je kindje wandelen door een prachtig winters landschap. Dit levert mooie onvergetelijke plaatjes op die je natuurlijk niet wil missen.

Een magisch cadeau of Magische momenten Polaroid Lab

Polaroid Lab koppel je eenvoudig aan jouw telefoon

Je kent die digitale camera’s van vroeger wel die je met je laptop moest koppelen voordat de foto’s zichtbaar werden. Dat is gelukkig verleden tijd. De Polaroid Lab koppel je eenvoudig met de Polaroid Originals-app die je op je mobiele telefoon installeert. Jij beslist zelf wat je met de foto’s doet. Je kunt ze afdrukken en cadeau geven of je deelt ze via Whatsapp of social media. Je kunt ze natuurlijk ook voor jezelf bewaren.

Polaroid Lab een magisch cadeau

Ontvang 20% korting

Er is meer dan alleen het delen van foto’s via de Polaroid Originals-app. Je kunt er namelijk ook collages mee maken. Kies eenvoudig de foto’s waarvan je een collage wil maken, kies de kaders en selecteer jouw Polaroid filmtype. Collages zijn leuk om in te lijsten en cadeau te doen of om jouw huis mee te versieren. Tip: Als je vrienden op bezoek krijgt, leg dan de meest grappige Polaroidfoto op het bord waarvan ze het bestaan niet eens afweten. Ontvang nu 20% korting op de Polaroid Lab Starter.

TIP! Zwangerschap en Zorgverzekering 2021

Ben je zwanger? Bekijk nu dan goed naar je zorgverzekering voor 2021. Kraamzorg, het kraampakket: van welke vergoeding kun jij gebruik maken?

Let op! Je kunt t/m 31 januari 2021 overstappen van zorgverzekeraar.

 

Magische momenten met de Polaroid Lab

Maak korte kerstfilms voor opa en oma

Ben je wel van de technische snufjes? Een van de functies in de Polaroid app maakt het mogelijk om korte filmpjes en gifjes te maken. Eindelijk kun je dan een filmpje maken van je gezinnetje en die delen met opa en oma. Dat is toch een onvergetelijk cadeau? Zo zijn jullie tijdens kerst toch een beetje samen.

Een magisch cadeau of Magische momenten Polaroid Lab

Een magisch cadeau om te geven en te krijgen

Of de Polaroid Lab nu een cadeau is voor jezelf of voor iemand anders, je kunt er echt alle kanten mee op. Wel zo handig: Het formaat van de camera past altijd in ieders huis, dus je hoeft geen extra ruimte vrij te maken. Verder is de Polaroid Lab de ideale partner om mee op reis te nemen. Dankzij de oplaadbare batterij en usb-oplader kun je jouw camera overal opladen.

Polaroid Lab een magisch cadeau

Waarom polaroidfoto’s zo populair zijn geworden

Het merk Polaroid is het bedrijf dat polaroidcamera’s op de markt bracht. Edwin H. Land is de bedenker van de polaroidcamera. Hij wilde een camera ontwerpen die direct foto’s kon printen. Hij kwam op dit idee nadat zijn dochtertje op vakantie vroeg waarom zij de foto niet kon zien. Hier ging Edwin over nadenken en hij zorgde ervoor dat je met een polaroidcamera een polaroidfoto kon maken. Tot op de dag van vandaag zijn de Polaroidfoto’s nog steeds een begrip!

Magische momenten met de Polaroid Lab

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle