Connect
To Top

5x Geboortekaartjes en trends!

Het uitzoeken van een geboortekaartje is een van de leukste dingen van de zwangerschap! Maar het kan ook heel lastig zijn, want er is echt zoveel keuze! Er zijn genoeg leuke trends die het kiezen nog lastiger maken! Het team van Lief Leuk & Eigen heeft een overzicht van de laatste trends gemaakt, om de keuze voor het geboortekaartje wat makkelijker te maken!

1. Warme kleuren

Eerder zagen we veel pastel en zwart-witte geboortekaartjes en hoewel deze trendkleuren nog wel even aanhouden, zien we ook dat de warme kleuren in opkomst zijn. Diepe tinten bruinrood, donkerblauw, warm paars en groen. Deze tinten gaan prachtig samen met zachtere kleurstellingen en zijn ook heel goed te combineren met kleurnuances uit dezelfde kleurfamilie. Bijvoorbeeld verschillende tinten groen gecombineerd.

2. Kalkpapier

Het kalkpapier heeft een mooie transparante uitstraling en geeft ieder kaartje een bijzonder gevoel. Kies bijvoorbeeld voor een kalkpapieren cover over jouw kaartje heen. Hier kun je de naam nog eens extra opvallend opzetten en zo springt deze er echt uit. Of kies een kalkpapieren wikkel om de kaart heen. Hierbij vormen de kaart en de wikkel één geheel. In welke combinatie dan ook – het kalkpapier geeft een kaartje echt een chique stationary gevoel.

3. Goud en glans

Goud, koper en zilver zien we nog steeds veel terugkomen. In het interieur en ook op drukwerk. Goud is echt in opkomst en dat kan haast niet anders want de warme glans is heel mooi te combineren met verschillende kleuren. Kies er bijvoorbeeld voor om de naam van je kindje in het goud op het geboortekaartje te laten zetten. Het heeft zo’n rijke uitstraling – echt prachtig!

4. Losse labeltjes

Een speelse manier om een geboortekaart extra leuk te maken, zijn de losse labels. Deze zijn er in verschillende vormen en maten. Lange, korte of vierkantje labels of een fotostrip. En vind je een vorm leuk dan kun je ook kiezen voor een wolkje. De collectie van Lief Leuk & Eigen biedt allerlei mogelijkheden voor een labeltje dat helemaal bij jullie kaartje past.

5. Bijzondere geboortekaartjes

Wil je nu net even wat anders dan een gewoon plat gedrukt kaartje dan kun je ook kiezen voor een van de pop-up stanskaarten. Deze geboortekaartjes hebben een gestanste vorm waardoor er, als de kaart gevouwen wordt, een leuk inkijkje verschijnt. Het gestanste vormpje kun je vervolgens weer aan de andere zijde van de kaart vastbinden. Erg bijzonder!

Lief Leuk & Eigen

Deze trends en meer vind je terug in de collectie van Lief Leuk & Eigen. En met de uitgebreide beeldbank en eenvoudige ontwerp-tool stel je heel gemakkelijk het geboortekaartje voor jouw kindje samen. Ook fijn is de hulp van de kaartjesmakers van Lief Leuk & Eigen. Zij denken graag met je mee en helpen je om de kaartjes helemaal op te maken naar jouw wens.

#BabystraatjeAd
The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle