Connect
To Top

Druk? Gun een moment voor jezelf met Nespresso

Als moeder ben je dagelijks erg druk in de weer met je gezin. Je helpt je kindje(s) met opstaan, aankleden, eten geven en spelen. Voor je het weet is er zo weer een dag voorbij en heb je zelf geen moment van rust en ontspanning gevonden. Terwijl dit ontzettend belangrijk voor je is! Wil je graag meer momenten voor jezelf nemen? Dit kan heel goed met een kop koffie van Nespresso. Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral snel verder.

moment voor jezelf met Nespresso

Begin de dag met een heerlijk kopje koffie

Natuurlijk wil je in de ochtend eerst het hele gezin op de rit hebben, maar denk ook aan jezelf. Als jouw kinderen aan de keukentafel ontbijten, is dit het ideale moment om een kopje koffie te zetten. Met de Nespresso Vertuo machine kun je kiezen uit zes kopgroottes, vaneen kleine intense espresso tot een grote kop koffie. Wist je dat Nespresso koffiecups voor elk moment van de dag heeft? Dus als je in de ochtend graag sterkere koffie drinkt, kies dan voor de Vertuo Double Espresso Scuro. Dit is een krachtige dubbele espresso die jouw dag direct een kickstart geeft.

moment voor jezelf

Neem dagelijks een korte pauze

Probeer dagelijks even af te schakelen van je gezin. Dit klinkt misschien makkelijk, maar als je er een gewoonte van maakt zie je dat dit ontzettend fijn is. Heb je jouw vriendin al in geen weken meer gezien? Nodig haar dan eens uit om op bezoek te komen. Onder het genot van een grote kop koffie met iets lekkers heb je de leukste gesprekken. Het hoeft niet lang te zijn, een uurtje kan al genoeg zijn om elkaar bij te praten. En met de glazen Vertuo Carafe zet je de koffie nog net iets leuker op tafel.

Nespesso moment voor jezelf

Sluit de dag af met je partner

Er gebeurt veel op een dag. Als je de hele dag in de weer bent met je gezin, mis je soms het nieuws van je partner. Als je kinderen in bed liggen, kun je mooi samen de dag doornemen. Samen op de bank praten werkt ontspannend en geeft je de rust om het over alles te hebben. Kom je moeilijk in slaap als je s ’avonds koffiedrinkt? Nespresso heeft ook cafeïnevrije koffiecups.

moment voor jezelf Nespresso

Heb je nog een nieuwe koffiemachine nodig?


Ben je wel toe aan lekkere koffie? Dan is de Nespresso Vertuo koffiemachine misschien wel wat voor jou. Deze koffiemachine is er in de uitvoering Plus en Next. Met beiden zet je met maar liefst één druk op de knop een klein kopje espresso of een grote kop koffie. Voor deze koffiemachine kies je uit meer dan 30 blends zelf je favoriete koffiecups. Zo maak je gemakkelijk de lekkerste koffie gewoon bij jou in de keuken.

moment voor jezelf

De Nomad travel mug: Speciaal als je veel onderweg bent


Zijn er dagen dat je weinig thuis bent en je geen moment voor jezelf nemen? Als je toch wilt genieten van lekker vers gezette koffie, dan is de Nomad travel mug ideaal voor onderweg. Deze roestvrijstalen beker is verkrijgbaar in meerdere kleuren en houdt je koffie warm. Zo drink je jouw Nespresso koffie wanneer het jou uitkomt.

moment voor jezelf met Nespresso

#BabystraatjeAd
The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle