Connect
To Top

De mooiste geboortekaartjes voor jongens

Het vinden van een mooi geboortekaartje voor een jongetje is natuurlijk ontzettend leuk, maar kan ook knap lastig zijn. Als je eenmaal weet wanneer je ongeveer bent uitgeteld, dan kan de zoektocht beginnen. Wil je een geboortekaartje dat helemaal van nu is? Dan ben je bij Mailbook aan het juiste adres. Hier vind je namelijk geboortekaartjes voor jongens volgens de allerlaatste geboortekaartjes trends. Meer weten? Lees dan vooral verder.

mooiste geboortekaartjes voor jongens

Een schommel of regenboog op jouw geboortekaartje?

Blauw, groen en grijs zijn de kleuren die we veel zien op geboortekaartjes voor jongetjes. Wel in allerlei dieptes, zoals nachtblauw, babyblauw, helderblauw, mintgroen en lichtgrijs. Neem bijvoorbeeld dit schattige kaartje met de naam “Roan” die je volledig naar wens kunt personaliseren. Op de voorkant zie je een donkerblauw jongetje dat schommelt met daaronder de naam en uitgerekende datum. De achtergrond is helder lichtblauw. Ook leuk is het geboortekaartje met de naam “Melle” waar een vrolijke regenboog op staat die wordt omringd door gekleurde hartjes.

Mooie geboortekaartjes voor jongens

Dieren en natuur geboortekaartjes

Dieren staan symbool voor het doorgeven van het leven en deze kun je ook op jouw geboortekaartje terugzien. Hoe schattig is dit ontwerp met de naam “Josh” waar je een moeder en kind walvis ziet. Het is een grote beestenboel op dit geboortekaartje. Een hertje, egel, eekhoorn, konijn en vogel maken er samen een groot geboortefeest van!

Geboortekaartjes voor jongens

Bij Mailbook verstuur je eenvoudig jouw geboortekaartjes

Het uitkiezen van een geboortekaartje is dan wel ontzettend leuk, maar het versturen ervan is een stuk minder. Want weet je al naar wie je jouw kaartje gaat sturen en heb je daar alle adressen van? Om een hoop stress en onnodige ellende te voorkomen is het systeem Mailbook in het leven geroepen. Met Mailbook maak je heel eenvoudig gratis jouw adresboek. Ideaal voor het versturen van jouw geboortekaartje naar alle mensen die je lief zijn.

Handig! Ontvang eerst een proefdruk

Als je nog niet bent bevallen of twijfelt over het ontwerp van je geboortekaartje, dan bestel je toch gewoon een proefdruk? Voor nog geen euro weet jij hoe het kaartje er uitziet en of het materiaal naar wens is. Overigens ook heel handig om te controleren of je geen spellingsfouten hebt gemaakt. Dit is zeker geen overbodige luxe bij het versturen naar veel mensen. Is de proefdruk helemaal in orde? Dan zet je de proefdruk om naar een bestelling en verstuur je het kaartje naar al jouw adressen.

Geboortekaartjes jongens

Liever een eigen ontwerp versturen?

Het is goed mogelijk dat je al een mooi ontwerp hebt van jouw geboortekaartje. In dat geval kun je jouw ontwerp toesturen en regelt Mailbook het drukken, de enveloppen en het versturen naar al jouw adressen.

Waarom kies je voor Mailbook

Mailbook is zo speciaal omdat je jouw geboortekaartje eenvoudig naar al jouw Mailbook adressen stuurt. De enveloppen worden door Mailbook voorzien van het juiste adres. Vind je het fijner om de kaartjes zelf te versturen? Kies dan voor de optie op alle kaartjes en enveloppen bij je thuis te laten bezorgen.

The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle