Connect
To Top

De mooiste kraamcadeautjes verdienen een originele verpakking!

Ben je op zoek naar een mooi kraamcadeautje dan ben je bij Funky Baby Stuff aan het beste adres. Deze webwinkel verpakt de mooiste kraamcadeaus in originele luiertaarten. De site staat boordevol inspiratie voor kraamcadeaus en luiertaarten. We zetten er een aantal voor je op een rij!

De mooiste kraamcadeautjes

Verzorging

Als je op kraambezoek gaat kan je een kraamcadeautje geven waar de aanstaande ouders echt wat aan hebben. Een hydrofiele multidoek is daar een goed voorbeeld van. Hydrofiele multidoeken zijn extra dun en zacht en worden gebruikt om het kindje af te drogen, in te bakeren of als spuugdoek. Superhandig, ouders hebben hier niet snel genoeg van.

Met een luiertaart kan je de hydrofiele doek op een originele manier verpakken. In een luiertaart zitten handige cadeautjes verstopt. Deze luiertaart bijvoorbeeld heeft op de top een mooie grote strik van een hydrofiele multidoek en een speentje dat licht geeft in het donker. Hoe handig! De luiers in de luiertaart zijn een kleine bijdrage aan de hoeveelheid luiers die de kleine gebruikt het eerste jaar. En dat zijn er veel, gemiddeld 7 per dag.

Verder kan je er ook over denken om een speentje te combineren met dit maanspeendoekje. Dit is een doekje dat je vastmaakt aan de speen. Op deze manier heeft het kindje altijd een knuffeltje bij de hand en raak je het speentje ook minder snel kwijt. Door het speendoekje valt het speentje minder snel uit het ledikantje, dat scheelt veel gezoek midden in de nacht.

Funky Baby Stuff kraamcadeautjes

Kraamcadeautjes Funky Baby Stuff

De mooiste kraamcadeautjes

Bijten maar

In het eerste jaar leert het kindje de wereld ontdekken. Alles wordt goed bestudeerd, gevoeld en in het mondje gedaan. Bijtspeelgoed is dan ook een echt musthave in het eerste jaar van het kindje. Het biedt niet alleen verschillende structuren, het masseert ook het tandvlees. Het tandvlees wordt hierdoor zachter, waardoor het kindje minder last heeft van doorkomende tandjes.

Er zijn vele verschillende soorten bijtspeeltjes op de markt. De all time favorite is Sophie de Giraf. Niet alleen omdat ze super schattig is, maar ook omdat ze makkelijk vast te pakken is aan haar pootjes en nek. De verschillende structuren en de vlekjes op haar lijfje wekken de aandacht van het kindje. Een andere favoriet zijn bijtringen. Deze hippe bijtringen zijn gemaakt van siliconen balletjes en hebben twee houten ringen. Ook deze ringen zijn makkelijk vast te pakken en ze maken een lekker kletterend geluid. Baby’s zijn er dol op.

Funky Baby Stuff kraamcadeautjes

Kraamcadeautjes Funky Baby Stuff

De mooiste kraamcadeautjes

Boekjes!

Boekjes staan ook altijd op de lijst van favoriete kraamcadeautjes om te geven of te krijgen.

 Een boekje zorgt voor een fijn en knus momentje voor de ouders en het kindje. Even lekker samen de plaatjes bekijken in het zachte boekje en vertellen over wat er in het boekje staat. Baby’s houden ervan om te luisteren naar de stem van papa en mama. Het leuke aan dit zachte boekje is, is dat de oortjes een knisperend geluid maken als je erin knijpt. De zwart-wit tekeningen zorgen, door het grote contrast, dat het kindje extra aandachtig naar de tekeningen zal kijken.

Een ander leuk boekje om te geven is een badboekje. Je kan samen het badboekje bekijken in bad. Het leuke aan dit boekje is dat er kleuren tevoorschijn komen zodra het in aanraking komt met water. Als het kindje iets ouder is kan hij/zij zelf de kleuren tevoorschijn toveren door met een kwastje en wat water het boekje te ‘beschilderen’.

Wil je meer inspiratie op het gebied van kraamcadeautjes en luiertaarten? Ga naar Funky Baby Stuff.

Funky Baby Stuff kraamcadeautjes

Kraamcadeautjes Funky Baby Stuff

De mooiste kraamcadeautjes

#BabystraatjeAd
The following two tabs change content below.

Laatste berichten van Babystraatje.nl (toon alles)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle