Connect
To Top

Met HelloFresh heerlijke herfstgerechten op tafel

De herfst is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor heerlijke najaarsgerechten. Met HelloFresh begin je dit seizoen goed met snelle recepten die je binnen een handomdraai op tafel zet. Ook als je graag gezond en gevarieerd wil koken, heeft HelloFresh verschillende boxen met gebalanceerde recepten samengesteld. Meer weten? Lees dan snel verder.

back to school hellofresh
Het najaar in met supersnelle recepten

Wist je dat je met HelloFresh binnen 20 minuten een heerlijke maaltijd van op tafel hebt staan? Zo heb je na een drukke werkdag lekker wat meer tijd voor jezelf. De supersnelle recepten van september die we voorbij zien komen zijn onder andere: Griekse salade met kippendij en platbroodpizza met pesto. Klinkt heerlijk toch?

Ontdek de Quick & Easy box

De Quick & Easy Box bevat de makkelijkste en snelste recepten, zodat je binnen een mum van tijd klaar bent. Je volgt voor de bereiding van alle recepten in slechts 4 eenvoudige stappen! Bij de andere boxen zijn het 6 stappen, dus je bespaart tijd en bent nog sneller aan tafel. Zo heb je meer tijd voor andere dingen.

hellofresh back to school

Varieer met de gezonde recepten van HelloFresh

Sta je in de supermarkt en heb je weer geen inspiratie voor het avondeten? Kook je vaak hetzelfde en ben je toe aan een nieuwe frisse wind in de keuken? Met HelloFresh varieer je elke week met 20 verschillende recepten, zodat je altijd weer een heerlijke nieuwe maaltijd op tafel zet! En je kiest ze helemaal zelf uit. Handig: De porties zijn vooraf afgewogen, waardoor je niet teveel op je bord schept of eten hoeft weg te gooien.

Lekker en gezond: De kant-en-klaar maaltijden

En heb je af en toe echt geen tijd of zin om in de keuken te staan? Dan zijn de kant-en-klaar maaltijden misschien wel wat voor jou! Deze snelle gerechten zijn heerlijk van smaak en hebben de kwaliteit die je van HelloFresh bent gewend. Het enige wat je hoeft te doen is de maaltijden op te warmen in de magnetron. Elke week kies je uit 2 nieuwe maaltijden, zoals vegetarische lasagne, penne arrabiata of curry met lam. Let op: de kant-en-klaar maaltijden zitten niet standaard in de boxen, maar bestel je net als brood, soep en de fruit en wijnbox apart. Opwarmen en smullen maar!

back to school met hellofresh

Voordelen van bestellen bij Hellofresh


Ben je nieuw met HelloFresh en weet je nog niet zo goed wat je ervan moet vinden? Dan zetten we graag alle voordelen voor je op een rijtje. Alle recepten worden door de chefs van HelloFresh geproefd en getest, voordat ze in de boxen belanden. Je kiest dus altijd uit de lekkerste recepten. HelloFresh maakt het je graag makkelijk met eenvoudige recepten, thuisbezorging en een overzichtelijke app. Dit betekent geen gehaast en gestress meer om naar de supermarkt te gaan. Verder zit je bij HelloFresh nergens aan vast. Je kunt altijd je box even pauzeren of stopzetten. Dat is het proberen waard toch?

Ontvang tijdelijk 40 euro korting bij HelloFresh. Meer weten? Klik dan hier

Dit artikel is geschreven in samenwerking met HelloFresh.

The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle