Connect
To Top

Mama Eline: Breien is tijdens corona mijn nieuwe hobby geworden

Nog eventjes wachten en dan mag ik eindelijk mijn eerste langverwachte kindje in mijn armen sluiten. Het babykamertje is ingericht en de kleertjes zijn gewassen en hangen netjes in de kledingkast. In deze bizarre tijd heb ik geleerd om mijn tijd nuttig te besteden en ik heb daarbij een nieuwe hobby ontdekt, namelijk breien! Graag vertel ik je meer over mijn creaties die ik met alle liefde voor mijn toekomstige kindje heb gemaakt. En ja, met een eigen naamlabel van Nominette.nl. Hoe dat precies zit?

Het ontstaan van mijn nieuwe hobby breien

Iedereen, maar dan ook iedereen heeft dit jaar kennisgemaakt met corona. Aan het begin van zwangerschap was ik genoodzaakt om thuis te blijven. En met thuisblijven, bedoel ik ook echt thuisblijven. Een uitje naar de supermarkt of een wandeling met een vriendin op 1,5 meter was voor mij echt een uitstapje.

Van de nood een deugd maken

Het zijn onzekere tijden en als er iets is dat ik afgelopen maanden heb geleerd is dat je van de nood een deugd moet maken. Veel thuis zijn heeft namelijk ook zo zijn voordelen! Ik heb me volledig gestort op de babykamer en ook heb ik vooruitgeschoven klusjes eindelijk opgepakt. Toen ik wat meer rust kreeg, dacht ik aan mijn oma die vroeger altijd voor mij sjaals en truien breide. Die gedachte gaf me een mooi en groots gevoel. Ik besloot om YouTube-filmpjes te bekijken en gewoon aan de slag te gaan.

Breien is ontzettend rustgevend

Als je het eenmaal onder de knie hebt, is breien zo ontzettend fijn en rustgevend. Nu in het najaar zit je toch meer thuis, dus is het de ideale tijd om wat mooie creaties te breien. Zet de radio aan en maak een theetje. Welke creaties ik zoal heb gemaakt? Roestkleurige slofjes en een grofgebreide sjaal met bijpassend mutsje en wantjes. Nu ben ik bezig met een grove lichtgrijze plaid die ik in het wiegje leg als de kleine er dan eindelijk is!

Een eigen naamlabel van Nominette.nl

Om mijn creaties toch wat meer persoonlijker te maken, vond ik op Nominette.nl naamlabels die je helemaal zelf kunt ontwerpen met een naam, symbool of logo. Je kiest het type, formaat en de kleuren heel eenvoudig. Een kind kan de was doen. Omdat ik graag de naam nog even voor mij wil houden, laat ik de naam niet in beeld komen. Een label kun je heel eenvoudig in je creatie bevestigen door het erin te naaien of in te strijken. Als je een label kiest voor meerdere creaties, dan zou ik niet voor verschillende labeltjes gaan, maar voor een echt statement label. Zo valt je label op en het geeft je breisel een persoonlijke touch. Hoe ik terugkijk op mijn zwangerschap? Ik denk dat corona me meer tijd voor mezelf heeft gegeven die ik normaal al lang anders had besteed. En ik heb er nu een nieuwe hobby breien bij! Iets waar ik ontzettend blij mee ben!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nominette.nl.

The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle