Connect
To Top

Zomaar een kaartje voor jou, omdat ik aan je denk

Je beste vriendin die zwanger is en geen babyshower krijgt of je oma die jarig is en geen bezoek mag ontvangen. Het zijn zomaar wat voorbeelden van de bijzondere tijd waarin we leven. Nu we veel thuis zijn en weinig bij elkaar op bezoek kunnen gaan, moeten we creatief zijn. Hoe? Lees snel verder om alle tips te lezen. Zo kun jij toch iemand verrassen op afstand!

Stuur een kus door de brievenbus

Iedereen vindt het een verrassing als er een kaartje in de brievenbus ligt. Ook die zwangere vriendin die thuis haar laatste loodjes uitzit. Bij Kaartje2go hebben ze ontzettend veel kaartjes om te laten weten dat je aan iemand denkt. Wat vind je bijvoorbeeld van dit vrolijke zalmroze kaartje dat is versierd met hartjes en bloemetjes?

Of deze witte ‘Veel liefs’ kaart waar gouden sierletters en blaadjes op zijn afgebeeld die een rustige en botanische uitstraling hebben. Toch liever zelf een kaartje ontwerpen? Ook dat is mogelijk. In een paar simpele stappen maak je het ontwerp en plaats je de tekst die je graag wilt schrijven. Versturen maar!

Een mooie herinnering speciaal voor superoma’s en opa’s 


Om oma en opa niet te vergeten heeft Kaartje2go ook lieve kaarten waarmee je ze in het zonnetje zet. Stuur ze een prachtige kaart met een knuffel en een kus. Extra leuk: Het is zelfs mogelijk om een foto op de kaart te plaatsen! Zo geef je ook nog eens een mooie herinnering cadeau.

Om het gemis te verzachten

Helaas weten we niet hoelang deze bijzondere tijd gaat duren. Wat we wel weten is dat de technologie ons nog niet in de steek heeft gelaten. Bel en app vooral veel met de mensen die jij liefhebt en mist. Een belletje is zo gedaan en een lief berichtje is zo getypt en verstuurd. Als jouw oma in het bezit is van een smartphone en ook weet hoe ze kan videobellen, dan is het toch hartstikke leuk om haar te verrassen? Al helemaal leuk als je jouw kleintje op schoot neemt. Verrassing!

Ook een cadeau bij je kaart versturen?

Je kunt bij Kaartje2go naast een kaartje ook een cadeau versturen. En de keuze aan cadeaus is behoorlijk groot. Denk hierbij aan chocoladerepen en snoep, cadeaubonnen of bloemzaden. Maar er is meer. Ook bier, wijn, boeken en sieraden bestel en verstuur je eenvoudig via Kaartje2go. En mocht jouw beste vriendin in de tussentijd bevallen, dan kun je ook een kraamcadeau versturen. Zoals deze zachte rammelaar met leeuw die altijd in de smaak valt.

Over Kaartje2go


Bij Kaartje2go maak je in 4 makkelijke stappen een unieke kaart met een eigen foto, tekst en verschillende versieringen. Mocht je niet zo handig zijn met zelfontworpen kaarten, dan kies je uit een van de duizenden ontwerpen die Kaartje2go alvast voor je heeft gemaakt. En bestel jij jouw kaart (met cadeau) voor 20.00 uur in de avond, dan wordt deze nog dezelfde dag verstuurd. Dit wil je toch?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle