Connect
To Top

Cadeautip: Speelgoed van Klein & Stoer

De tijd van cadeautjes kopen is weer aangebroken. Ook al zullen de feestdagen er dit jaar anders uit zien, cadeautjes uitpakken hoort er toch echt bij! Bij Klein & Stoer hebben ze superleuk speelgoed dat ook nog eens een steentje bijdraagt aan het milieu. Laat die feestdagen maar komen!

Over Klein & Stoer

Georgine is de oprichtster van Klein & Stoer. Zij is mama van 4 kinderen en in 2011 heeft zij deze webshop in het leven geroepen. In de webshop vind je verschillende categorieën waaronder alle producten zijn verdeeld. Naast speelgoed heeft Klein & Stoer ook complete babykamers, bestek, tassen en opbergboxen. Eigenlijk heeft Klein & Stoer alles voor jouw kindje. De juiste plek om cadeautjes uit te zoeken!

Duurzaam speelgoed van PlanToys

Als we het over cadeautjes hebben, dan is speelgoed by far het favoriete cadeau onder kindjes. Als je op zoek bent naar speelgoed dat lang meegaat en op een verantwoorde manier wordt gemaakt, dan is het houten speelgoed van PlanToys een aanrader. Het speelgoed is zuiver en bevat geen zware metalen.

Van ontbijt tot avondeten

Jouw kindje maakt met plezier elke dag het eten klaar. Deze ontbijtset is ideaal om als ontbijtje op bed te brengen. Een spiegelei, broodje en boterhammen met kaas. Dat wordt smullen! En voor het avondeten staat er sushi op het menu. De set bestaat uit een dienblad, kommetje, sojasaus, zeewier en vijf stuks sushi. Uitgegeten? Dan is het tijd om schoon te maken. Deze set bestaat uit een emmertje, stoffer en blik, trekker en schoonmaakmiddel.

Een houten keuken met alles erop en eraan

Het merk Kids Concept maakt houten speelgoed dat lang meegaat en er goed uit blijft zien. Dit houten keukentje bijvoorbeeld is hartstikke leuk om in te kokkerellen. Alle gerechten voor de feestdagen staan in een handomdraai op tafel. Eerst even boodschappen doen? 
In deze boodschappentas vind je kaas, melk, koffie, een beker ijs, tomaten in blik en stokbrood. Wat gaat jouw keukenprins(es) voor iets lekkers maken?

Ook alles voor de babykamer

Ben je in verwachting en volop bezig met het bedenken van de inrichting van de babykamer? Ook dan bij je bij Klein & Stoer aan het goede adres. Deze grijze commode heeft twee deurtjes aan de voorkant, zodat je deze ook als kastje kunt gebruiken. Handig om luiers in op te bergen. En hoe leuk zijn deze halvemaan kussens die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn? Leuk als decoratie in de kamer of in het bedje. En om het in bed niet koud te krijgen, is dit all-season ledikantdekentje een musthave!

Cadeautjes kopen is nog nooit zo makkelijk geweest

Extra fijn: Je bestelt alles van Klein & Stoer gewoon vanuit je luie stoel. Je hoeft het huis dus niet uit om cadeautjes in te slaan. Dit bespaart een hoop stress zo net voor de feestdagen en het is ook nog eens heel veilig. En is het artikel niet helemaal wat je ervan verwachtte? Dan stuur je het binnen 14 dagen terug. Zo makkelijk kan het zijn.

#BabystraatjeAd
The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle