Connect
To Top

Tip! Ontvang 25% korting bij Smartphoto

Foto’s van je kleine wondertje zijn een prachtige blijvende herinnering voor later. Bij Smartphoto druk je de mooiste foto’s af in de beste kwaliteit. Kies uit fotoboeken, fotoafdrukken, wanddecoratie, kaarten, kalenders en fotocadeaus. En wil je weten waar je precies deze mooie korting van 25% op ontvangt? Lees dan snel verder!

Een blijvende herinnering dankzij Smartphoto

Bij Smartphoto maken ze herinneringen aan mooie momenten tastbaar. Van die onvergetelijke babyshower tot aan de geboorte van je kindje en de eerste stapjes. Alle foto’s bundel je in een fotoboek of je kiest de mooiste foto om op te hangen. Zelfs daarin heb je ook nog veel keuze. Wil je een foto op canvas laten drukken, op hout of toch liever op aluminium?

De mooiste gepersonaliseerde baby en kraamcadeaus

Als je nog op zoek bent naar een origineel kraamcadeau, dan moet je zeker eens bij de cadeaus voor baby’s kijken. Alle cadeaus kun je personaliseren met een eigen tekst of foto. Hoe leuk is dat! Neem bijvoorbeeld dit witte slabbetje die geschikt is voor de eerste hapjes. Extra fijn: Heb je een taalfoutje gemaakt? Je ontvangt dan geheel gratis een nieuw bedrukt exemplaar!

Leuk! Een klein bedankje voor je kraamvisite

Wil je het kraambezoek bedanken voor hun bezoekje aan het kleine wondertje? Dan ontwerp je toch gewoon je eigen bedankdoosjes? Bij Smartphoto maak je 24 prachtige doosjes en stickers waar je een foto en de naam van jouw kindje op kunt plaatsen. En om het helemaal feestelijk te maken, kun je er zelfs een lintje omheen doen. Je kunt de doosjes vullen met snoepjes of koekjes, zodat de mensen thuis nog een zoete herinnering hebben die ze kunnen delen met elkaar.

Ook geboortekaartjes met 25% korting

Als je nog geen geboortekaartje hebt en op zoek bent naar een exclusief design, neem dan eens een kijkje tussen meer dan 250 ontwerpen. Je kijkt je ogen uit! Op dit vierkante geboortekaartje combineer je geboortefoto’s met botanische elementen voor een natuurlijk geheel. Of kies dit geboortekaartje met een prachtige sterrenhemel waar de naam van jouw jongetje kan komen te staan.

Een geboortekaartje maken en bestellen is een grote stap. Dit begrijpen ze gelukkig als geen ander bij Smartphoto. Daarom bestel je toch gewoon een gratis proefpakket met een testkaartje, drie papierstalen plus een leuke verrassing. Zo ben je er zeker van dat je geboortekaartje helemaal naar wens is!

Vergeet nooit een belangrijke dag

Dankzij de gepersonaliseerde kalenders en agenda’s staan alle belangrijke momenten vastgepind. Allereerst maak je jouw keuze uit een van de vele kalenders, zoals wandkalenders, bureaukalenders en foto agenda’s. Hierna kies je een design uit en voeg je eenvoudig je eigen foto’s en teksten toe. Je kunt bijvoorbeeld quotes gebruiken die een belangrijke betekenis voor je hebben.

Exclusieve Babystraatje korting

Met de actiecode BABYSTRAATJE ontvang je nu tijdelijk 25% korting op het gehele assortiment. Niet geldig op vouchers of cadeaubonnen en niet in combinatie met andere acties. Ideaal als je nog wat mooie momenten in december wilt vastleggen.

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle