Connect
To Top

Kom je ook naar het ‘In de wolken Festival’?

Ouders van Nu organiseert op 17,18 en 19 oktober in Expo Haarlemmermeer het ‘In de wolken Festival’. Ben jij net mama geworden of ben je in blijde verwachting van je kindje? Dan mag je dit event zeker niet missen! Lees snel verder om te lezen waarom jij aanwezig moet zijn.

Dit ga jij beleven: Veel inspiratie voor jou en je baby

De Expo Haarlemmermeer wordt maar liefst drie dagen omgetoverd tot een paradijs voor ouders. En daarmee bedoelen we dat je hier echt alles op het gebied van baby’s en zwangerschap tegenkomt. Er zijn meer dan 100 stands en merken waar je de leukste items shopt voor jou en je baby, zoals de inrichting van je babykamer, verzorgingsspulletjes, babykleding en kinderwagens. Je kunt zelfs een pret-echo laten maken om live te genieten van het kleine wondertje in je buik.

Test kinderwagen op het parcours

Geen keuzestress meer! Je kunt tijdens dit festival vele soorten kinderwagens testen, zodat jij straks weet waar je op moet letten bij de aanschaf. Wist je bijvoorbeeld dat er vijf soorten kinderwagens zijn? Namelijk de combiwagen, wandelwagen, buggy, duo-wagen en de kinderwagen. De combiwagen is het populairst onder ouders omdat je de wagen vanaf de geboorte kunt gebruiken en later kunt ombouwen tot een wandelwagen met zitje.

Festivalfood & drinks

Bij een festival hoort lekker eten, dus rust lekker uit op een van de loungebankjes, lange picknicktafels en relaxte schommelstoeltjes. Drink een drankje en prik een vorkje bij een van de hippe foodtrucks. Erg fijn: Het menu houdt uiteraard rekening met zwangere vrouwen.

Workshops & masterclasses waar je echt wat aan hebt!

In het Ouder van Nu Theater worden de hele dag workshops en masterclasses gegeven waar je antwoord krijgt op al je vragen. Zo zal columniste en hockeyster Naomi van As vragen beantwoorden over het moederschap en krijg je voedingstips voor tijdens en na je zwangerschap van een voedingsdeskundige. Maar ook onderwerpen als babyopvang, babykamer en baby-massage staan op het programma. Let op: Alle masterclasses en workshops zijn inbegrepen bij je toegangskaart van het festival, maar in verband met de voorspelde drukte kun jij je vooraf beter even inschrijven via de site van het In de wolken Festival.

Krijg dat festivalgevoel, want er is overal muziek

Wat is een festival zonder muziek? Overal maken singer-songwriters de hele dag muziek. Ideaal als je na het shoppen, de workshops en masterclasses even helemaal wilt ontspannen!

Praktische informatie

Het festival is makkelijk bereikbaar met een mogelijkheid tot betaalbaar parkeren én de bus stopt voor de deur. Op het festivalterrein wordt rekening gehouden met kinderwagens en buggy’s, dus kinderen kunnen gewoon mee. Ben je donderdag en vrijdag gewoon aan het werk? Geen enkel probleem! Het In de wolken Festival is ook geopend op vrijdagavond tot 21.00 uur en de hele zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Noteer dus nu in je agenda: In de wolken Festival van 17 t/m 19 oktober in Expo Haarlemmermeer. Tickets koop je HIER.

#BabystraatjeAd
The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle