Connect
To Top

Geboortekaartje nodig? Lees 5 trends van dit moment!

Verwacht je in 2020 een kindje? Dan is inspiratie voor geboortekaartjes vast welkom. Het juiste geboortekaartje vinden kan een hele opgave zijn. Gelukkig heeft Kaartje2go een top vijf samengesteld van geboortekaartjes trends. Zo zien we illustraties van dieren, sterren en bloemen. Meer weten? Lees dan snel verder!

#1 Wat een vrolijke beestenboel

Een van de trends in geboortekaartjes heet ‘Beestenboel’. Je raadt het vast al: De geboortekaartjes zijn voorzien met een print van een of meerdere dieren. Zo zien we geboortekaartjes met een vos, beer of walvis. Dieren en baby’s passen eigenlijk altijd goed bij elkaar. Waarom? Welpjes, puppy’s en kittens zijn schattig en doen ons ook denken aan baby’s. De kleuren verschillen van lichtblauw en lichtroze tot diepgroen en terracotta. Je hebt keuze uit geschetste dieren met waterverf of vrolijke illustraties. Het is mogelijk om zelf een geboortekaartje met dieren te ontwerpen.

#2 Welcome to the jungle

Het jungle-thema houdt zich vooral bezig met wilde dieren en weelderige planten. Het verschil met de trend ‘Beestenboel’ is dat je bij deze trend het gevoel krijgt dat je op Safari bent in Afrika. Een leuk geboortekaartje is bijvoorbeeld die met de illustratie van een olifant, tijger, aap, vlinder, toekan en papegaai. Je kunt trouwens ook gebruik maken van de ‘Naamtester voor geboortekaartjes’. Hierbij kun je de naam invullen die je in gedachten hebt voor je kindje en het wordt dan automatisch ingevuld, zodat je kunt zien hoe het staat.

#3 Ga voor naturel

Ga helemaal back to basic met de trend ‘Naturel’. Ben je niet van veel tierelantijntjes en poespas? Dan past deze trend helemaal bij jou! Rustige elementen en eenvoud sieren deze trend. Zo zien we een wit geboortekaartje met gele bloemen of een kaartje met een lichtroze achtergrond en een illustratie van bloemen. Extra fijn: De tekst en achtergrondkleur kun je naar wens aanpassen. En wil je een foto van je kindje toevoegen? Ook dat kan natuurlijk bij Kaartje2go!

#4 Vrolijke Regenboogjes

Regenbogen zijn altijd bijzonder en staan voor verbondenheid. Daarbij zien regenboogjes er gewoon heel vrolijk uit! De trend ‘Regenboogjes’ laat regenbogen in verschillende kleuren voorbijkomen. Kies uit geboortekaartjes met kleine of grote regenbogen in neutrale en felle kleuren. Een leuk geboortekaartje is bijvoorbeeld dit lieve kaartje met een print van regenboogjes in zachte kleuren en een eigen foto.

#5 Sterrenstof

Als je kijkt naar de maan en sterren in de hemel, dan besef je eigenlijk pas hoe klein wij zijn op aarde en hoe groot het universum is. Hoe leuk is het dan om dit bijzondere fenomeen terug te zien op een geboortekaartje? Kies het sterrenbeeld uit van je kleine spruit of kies voor een van de kaartjes met een prachtige afdruk van de hemel. De achtergrondkleuren die passen in dit thema zijn diepblauw, groen en paars. Liever iets luchtiger? Je kunt ook kiezen uit frissere kleuren zoals mintgroen of lichtblauw.

Verwacht je in 2020 een kindje?

Kortom: Verwacht je in 2020 een kindje? Dan is er keuze genoeg in geboortekaartjes! Twijfel je tussen een aantal kaartjes? Bestel dan een gratis proefdruk om te zien hoe het kaartje er in het echt uitziet of stel je vraag aan een van de medewerkers. Naast je proefdruk ontvang je ook een mapje met voorbeeldjes van de verschillende papiersoorten en envelopkleuren. Zo weet je zeker dat je het mooiste geboortekaartje in handen hebt!

#BabystraatjeAd
The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle