Connect
To Top

Tips voor Moederdag in coronatijd: Zo verras je jouw moeder

In deze tijd mogen we onze moeder of oma helaas niet bezoeken. Om haar toch te verrassen en in het zonnetje te zetten, geven we je graag deze 6 tips. Zo kun je samen toch een beetje Moederdag vieren. Lees snel verder!

Verras jouw moeder met Moederdag

Tip 1: Stuur een lief kaartje

Stuur een kaartje waarin je schrijft dat je haar mist en dat je haar snel weer wilt knuffelen. Of schrijf waarom ze een geweldige moeder is. Een kaartje is namelijk altijd leuk om te geven en om te krijgen. Bij Greetz heb je keuze uit vele ontwerpen of je maakt je eigen ontwerp. Bovendien ontvang je tijdelijk 20% korting op grote kaarten.


Tip 2: Geef de mooiste herinnering cadeau

Een foto van jouw moeder met haar kleinkinderen, een foto van jouw gezin op vakantie of een foto van jou samen met je moeder. Dit zijn zomaar wat voorbeelden van herinneringen die je met Moederdag cadeau kunt geven. Bij Albelli cluster je de mooiste momenten in een fotoboek waar je ook tijdelijk nog eens 25% korting op krijgt. Of maak een fotokalender voor een jaar met foto’s van je kinderen samen met jou of met oma. Zo is elke maand weer een feestje! Wil je voor groter gaan, dan is het bij Fotogeschenk ook mogelijk om een foto op aluminium, plexiglas of canvas te maken. Je kunt er zelfs een fotopuzzel met de leukste foto ontwerpen. Waar wacht je nog op?

Verras jouw moeder met Moederdag tijdens het Corona-virus

Tip 3: Verras haar met een moederdagslagroomtaart

HEMA heeft iets leuks voor Moederdag, namelijk een speciale moederdagslagroomtaart. Je bestelt deze kleurrijke vierkante taart eenvoudig online. De cakevulling bestaat uit bessen- frambozenjam en een heerlijk zachte banketvulling. Nadat je de taart hebt opgehaald zet je deze voor de deur bij je moeder. Aanbellen en wachten totdat ze opendoet. Verrassing!

Tip 4: Fleur haar op met een mooie bos bloemen

Een bloemetje zegt meer dan duizend woorden. Ook al ziet je moeder even geen kinderen of kleinkinderen, laat weten dat je aan haar denkt door een mooi boeket te bezorgen. Bij Floriënt Express bestel je eenvoudig een boeket rode rozen, een bos tulpen of een verrassingsboeket.

Verras jouw moeder met Moederdag Corona-virus

Tip 5: Bestel een Proud Mama sieraad


De bijzondere sieraden van Proud Mama bestaan uit kettingen die een speciale betekenis hebben. Extra leuk: Bij Prénatal ontvang je nu 30% korting op alle Proud Mama sieraden. Dus ken je een hippe en trotse mama die bijna gaat bevallen? Geef dan bijvoorbeeld de Proud Mama zwangerschapsketting deluxe met zilver hart cadeau. De ketting wordt laag op de buik gedragen om zo het gehoor van de baby te stimuleren.

Tip 6: Houd contact

We weten dat we nu eenmaal even niet naar moeder of oma kunnen gaan. Zorg daarom dat je contact blijft houden. Maak zomaar even een kort belletje om te vragen hoe het met haar gaat of houd een videogesprek met je kinderen. Dit geeft haar zeker een brede glimlach op het gezicht. Voor alle mama’s een fijne Moederdag gewenst!

Moederdag tijdens het Corona-virus

The following two tabs change content below.

Laatste berichten van Babystraatje.nl (toon alles)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle