Connect
To Top

Met een app je kindje in slaap wiegen. Het kan met E-Leon!

Dommelt jouw kindje ook zo lekker weg in de kinderwagen? Dat is niet zo gek, want het in slaap wiegen vindt een baby erg fijn! Binnenkort hoef jij je kindje niet zelf meer in slaap te wiegen. Het merk E-Leon heeft namelijk een uniek systeem ontwikkeld waarmee je het wiegen van de kinderwagen of buggy via een app kunt instellen. Zo houd je meer tijd over voor andere dingen!

Waarom is E-Leon een fantastische uitvinding?

Het wiegen van een kinderwagen of buggy kan behoorlijk veel tijd kosten en moet vaak op de momenten wanneer je er geen zin in hebt. Je kindje heeft zijn slaap nodig, dus is het fijn als deze activiteit uit handen wordt genomen. Het geeft je meer rust en bovendien is het ook nog eens superhandig!

Hoe werkt de E-Leon?

De E-Leon is een eenvoudig systeem dat je op de grond plaatst. De wielen van de kinderwagen of buggy klem je tussen de houders in. Vervolgens installeer je de app en maak je verbinding met het systeem. Je kunt kiezen uit drie wiegprogramma’s die het ritme van het wiegen aangeven. De wiegtijd stel je heel gemakkelijk zelf in. Wil je bijvoorbeeld even wat huishoudelijke taken verrichten, zoals de afwas ? Dan stel je de wiegtijd in op 15 minuten. Heb je meer op je to-do lijst staan? Ook dat is geen probleem! Gewoon even aangeven hoelang de wiegtijd moet zijn en klaar is Kees!

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

RTL4-programma

E-Leon is bekend van het RTL4-programma ‘Nederland heeft ‘t’, waarin wordt verteld hoe Nederlandse bedrijven inspelen op innovatie en zorgen dat het dagelijks leven een stukje makkelijker verloopt dan voorheen.

Speciale actie!

Normale prijs €199,- nu tijdelijke introductieprijs van €169,- met gratis verzending! Kijk voor meer informatie op: www.e-leon.nl

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle