Connect
To Top

5x waarom wij fan zijn van de online luierservice GhaZoo

Sinds de pakketbezorger met de eerste GhaZoo bestelling voor de deur stond, zijn wij helemaal om. Hoe kan het dat wij nog nooit van deze online luierservice hadden gehoord? We bestellen tenslotte vrijwel alles online. En zijn onze lotgenoten al op de hoogte van deze fijne service?  Daarom 5 reden waarom wij helemaal weg zijn van dit nieuwe luierconcept.

#1 Het beste voor je kind? Check!

We weten allemaal dat we het beste voor onze kinderen willen. Luieruitslag wil je dan ook voorkomen. De luiers van GhaZoo zijn dermatologisch getest en voldoen aan de hoogste normen. De luiers worden gemaakt van zachte materialen en bevatten geavanceerde absorptietechnieken. Daarnaast zien ze er, niet geheel onbelangrijk, ook nog eens heel schattig uit!

#2 Eerlijke prijs

Hoe vaak hebben jullie al misgegrepen bij een luieraanbieding? Op je vrije zaterdag snel naar de drogist in de hoop nog een paar pakken te kunnen scoren. Wij zijn ook al vaak genoeg met lege handen thuisgekomen. Bij GhaZoo koop je luiers altijd voor een eerlijke en vaste prijs. En dat is ook nog eens leuk voor je portemonnee.

#3 Geen gesjouw meer

Dit was voor ons wel één van de belangrijkste redenen waarom wij fan van GhaZoo zijn geworden. Al dat gesjouw met luiers naast je andere boodschappen. Het scheelt een hoop ruimte en frustratie nu ze gewoon gratis bij je thuis worden bezorgd. Ideaal!

#4 Nooit meer zonder

Volgens mij hebben we dit ook allemaal weleens meegemaakt. Je komt er op een totaal verkeerd moment achter dat je door je voorraad heen bent. Of het nou midden in de nacht is of op een zondag wanneer de winkels dicht zijn. Je zit natuurlijk het liefst nooit meer zonder. Via GhaZoo krijgen wij de luiers nu om de 4 weken gratis thuisbezorgd. Wil je jouw luiers minder of juist vaker ontvangen? Je kunt de frequentie makkelijk naar eigen behoeften aanpassen.

#5 Gratis proberen

Wij waren in eerste instantie wat huiverig. Zit je dan niet meteen aan een lang abonnement vast? En zijn de luiers wel goed? Ik denk dat je na het lezen van dit artikel wel kan zien dat wij helemaal om zijn. Maar het fijne aan GhaZoo is dat je een gratis proefpakket kan bestellen. Je betaalt dan alleen de verzendkosten. Daarna kun je de luierservice voortzetten of kosteloos annuleren.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de luierservice proberen? Bestel dan op www.ghazoo.com.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met GhaZoo

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle