Connect
To Top

Nog babyspullen nodig? Profiteer tijdens De Mega Mazzeldagen

Als je een baby krijgt is dat vooral heel leuk en bijzonder. Maar er komt ook behoorlijk wat op je af. Zeker als je kijkt naar wat je allemaal nodig hebt. Van badartikelen, beddengoed, autostoel en kinderwagen tot aan kleding, babyfoon en borstkolf. Heb jij je uitzetlijst nog niet compleet? Dan hebben we goed nieuws! De Mega Mazzeldagen van Prénatal zijn weer begonnen. Tijdens dit kortingsfeestje krijg je kortingen van tot wel 40%. Dit wil je niet missen!

Kleren maken de baby

Laten we bij het begin beginnen. Goede kleding is onmisbaar voor je kleintje. Van het eerste boxpakje en warme slaapzakken tot de leukste fashion waarin je kleintje kan stralen. Bij Prénatal vind je het allemaal.

En tijdens de Mega Mazzeldagen dus voor een extra scherp prijsje. O, hadden we al gezegd dat je er ook de mooiste zwangerschapskleding shopt? Hier bekijk je het verrassend grote kledingassortiment van Prénatal.

See me rollin

Als het kleintje er straks is, is het fijn als alles op rolletjes loopt. Je kunt dan ook niet zonder een kinderwagen. Een kinderwagen behoort tot de grotere uitgaven. Waarschijnlijk zoek je een mooie wagen die voldoet aan al je eisen. Gelukkig scoor je tijdens De Mega Mazzeldagen ook een goede kinderwagen of passende buggy met flinke korting.

Als je veel met de auto onderweg bent, is het handig als je de autostoel op het frame van de kinderwagen kunt bevestigen. Sommige kinderwagens bieden een combinatie van een wandelwagen en een autostoeltje. Zo stap je (doorgaans met behulp van een speciale autostoel-adapter) eenvoudig over van autorijden naar wandelen en andersom.

Een voordeel van een losse autostoel is dat je deze gewoon lekker in de auto kunt laten zitten. Al zijn de moderne stoeltjes zo makkelijk op de achterbank te (de-)installeren dat het eigenlijk geen naam meer mag hebben. Prénatal heeft een ruime collectie hoogwaardige autostoelen. Ook hierop krijg je tijdens de Mega Mazzeldagen fikse kortingen.

De praktische zaken

Om ervoor te zorgen dat ook thuis alles soepel verloopt, zijn een aantal items onmisbaar. Als je borstvoeding geeft, is een borstkolf jouw partner in crime. Het mooie is dat je tegenwoordig hands-free exemplaren hebt, zodat je tijdens het kolven je handen vrij hebt. Als je dan ook nog eens kiest voor een dubbele borstkolf ben je dubbel zo snel klaar. Je raadt het al: ook op deze handige borstkolven ontvang je tijdelijk een fijne korting.

Als je baby uiteindelijk met een vol buikje tevreden ligt te slapen, is het prettig te kunnen checken of alles goed gaat. Met een babyfoon werp je af en toe een blik op je kleintje of krijg je een signaal als er geluid gedetecteerd is. Zo kun je even onbezorgd van je rust genieten.

Ook mazzel hebben?

De looptijd van de Mega Mazzeldagen van Prénatal is van donderdag 21 maart (vanaf 21.00 uur) tot en met dinsdag 2 april (tot 23.59 uur). In deze periode shop je online en in de winkel met tot wel 40% korting. Tijdens de Mega Mazzeldagen zijn de openingstijden van Prénatal verruimd.

Ben je van plan om groots in te slaan? Dan is het de moeite om een personal shopping afspraak te maken. Dit kan tijdens de zogenaamde mazzeluren op maandag 25, dinsdag 26 of woensdag 27 maart van 17.00 tot 19.00 uur. Als je tijdens deze afspraak duizend euro besteedt, ontvang je een giftcard van 65 euro.

Ook als je er tijdens de mazzeluren niet bij kunt zijn, profiteer je (naast de kortingen) van leuke extra’s. Voor elke aankoop tijdens de Mega Mazzeldagen ontvang je namelijk een kortingsvoucher voor 15% op alle fashion. Mis het niet en sla je slag!

The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle