Connect
To Top

Een bijzonder cadeau voor een bijzondere tijd: de Dreumes enzo cadeaubox

Als er bij jou in de omgeving iemand zwanger is of als er een baby’tje geboren wordt, dan is dat natuurlijk altijd leuk. Wel brengt het de vraag met zich mee hoe je de ouders en/of het kleintje kunt verrassen met een origineel cadeau. Het liefst iets waar ze beiden nog (nog langere tijd) wat aan hebben. De sfeervolle cadeauboxen van Dreumes enzo zijn altijd een schot in de roos.

Cadeaubox Dreumes enzo

Doe maar duurzaam

De boxen van Dreumes enzo zijn met aandacht gevuld met de leukste, onmisbare babyitems. Het mooie is dat alle items ook nog eens duurzaam zijn. Wat dacht je van een fijn rompertje van biologisch katoen of schattige slofjes van merinowol? Ook de houten rammelaar of goudkleurige lepels gaan jaren mee. Ze vormen een mooi aandenken voor later.

Je kunt ervoor kiezen om een (brievenbus) babycadeaubox op te sturen, maar ook als je je cadeaubox persoonlijk overhandigt op een babyshower of tijdens het kraambezoek maak je een onuitwisbare, attente indruk.

Dreumes enzo cadeaubox

Verschillende thema’s en stijlen

Als je een cadeaupakket van Dreumes enzo openmaakt, weet je meteen dat je iets bijzonders in handen hebt. Van zo’n waardevol geschenk kun je alleen maar blij worden! De prettige materialen en de warme, zachte kleuren creëren een sfeer die past bij deze bijzondere tijd.

De charmante babycadeauboxen zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan ‘Teddy’, ‘Roze droom’, ‘Tot de maan en terug’ of ‘Dinner time’. Afhankelijk van het thema is de box (onder andere) gevuld met bijvoorbeeld babybestek, meegroeirompers, slofjes, bijtringen of een knuffeldoekje. Je zult niet de eerste zijn die met een Dreumes enzo babycadeaubox een favoriet cadeau heeft gegeven.

Eén ding hebben alle boxen met elkaar gemeen: ze zijn allemaal prachtig en stralen stijlvolle tederheid uit! Het leuke is dat je een persoonlijk berichtje kunt toevoegen. Jouw geboortewens wordt dan handgeschreven overgebracht op een kaart naar keuze.

Leuke Cadeaubox Dreumes enzo

Babycadeaubox zelf samenstellen

Naast de standaard cadeauboxen kun je ook zelf een babycadeaubox samenstellen. Op Dreumes enzo.nl kies je eenvoudig voor items van verschillende fijne merken, zoals het Scandinavische That’s Mine of Elodie Details of het Belgische Hvid.

Je babycadeaubox wordt met toewijding ingepakt. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het lieve droogbloemetje dat in iedere box meegaat en het knappe tissuepapier om de cadeaubox heen. Deze details geven jouw cadeau een extra luxe uitstraling en zorgen voor een wow-effect bij de ontvanger.

Het mooiste cadeau voor de allermooiste dingen

Zoek jij een liefdevol en onvergetelijk cadeau voor een nieuwe wereldbewoner of de toekomstige ouders? Dan zit je bij Dreumes enzo helemaal goed! Ontdek het zelf en laat je inspireren!

De cadeaubox Dreumes enzo

Meer Lifestyle