Connect
To Top

Slaap lekker met de slimme Slaapcocon van PIKO Baby

Slapen is ontzettend belangrijk voor de groei en ontwikkeling van je kindje. Maak niet alleen voor je kindje. Voor ouders kan een gebrek aan slaap leiden tot vermoeidheid, stress en minder focus. Gelukkig heeft PIKO Baby de oplossing voor een goede nachtrust met de slimme Slaapcocon. Zo genieten jouw kindje en jij van een rustige nacht. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

De slimme Slaapcocon van PIKO Baby

Waarom slapen zo belangrijk is voor je kindje

Tijdens de slaap verwerkt het brein van je baby alle indrukken van de dag. Dit is nodig voor het leren en het opslaan in het geheugen. Bovendien is voldoende slaap onmisbaar voor de groei en ontwikkeling van het lichaam. Slaap draagt trouwens ook bij aan een gezond immuunsysteem. Slaapproblemen bij baby’s kunnen variëren van moeite met inslapen, vaak wakker worden gedurende de nacht of onrustig slapen. In een druk leven kan het soms een uitdaging zijn om je kindje in slaap te krijgen. Slapeloze nachten zijn dan ook geen uitzondering.

Slaap lekker met PIKO Baby

Gelukkig heeft PIKO Baby een aantal producten die speciaal zijn ontworpen voor baby’s. Een van de producten van PIKO is de collectie Slimme cocons, die een veilig slaapplekje biedt voor pasgeborenen. Met functies zoals zachte bekleding, ademende materialen en verstelbare hoogtes, zorgen deze cocons ervoor dat baby’s comfortabel en veilig kunnen slapen, waardoor ouders ook rust hebben. Alle producten zijn zorgvuldig gemaakt met het comfort en de veiligheid van de baby in het achterhoofd.

Slimme Slaapcocon van PIKO Baby

De slaapverwekkende cocon

De PIKO Slimme Slaapcocon is de oplossing om je baby in slaap te helpen vallen, zowel thuis als onderweg. Het unieke ontwerp en de geavanceerde technologie zorgen voor een rustige slaapomgeving. Het donkere doek vermindert licht en vervaagt contouren, waardoor je baby een rustig slaapplekje heeft zonder afleidingen van buitenaf. Het transparante en ademende materiaal zorgt ervoor dat jij je kindje altijd kunt zien, zelfs als de cocon gesloten is. Dat is wel zo fijn! De cocon groeit mee met je kindje, terwijl het compacte ontwerp het gemakkelijk maakt om overal mee naar toe te nemen.

Voor de mooiste dromen: de PIKO Droombox

De PIKO Droombox is een extra kastje dat is bevestigd op de cocon. Deze kun je ook los gebruiken. Via de handige app stel je zelf de slaapliedjes in en heb je toegang tot een logboek en slaapcoach om het slaapgedrag van je baby bij te houden. Bovendien beschikt de Droombox over een handig nachtlampje met dimfunctie en timer, zodat je ’s nachts niet altijd het grote licht hoeft aan te zetten.

De Slaapcocon van PIKO Baby

Ontdek PIKO Baby en slaap zacht

Veel ouders ervaren de PIKO als een waardevol hulpmiddel dat hun baby helpt comfortabel te slapen en een soepele overgang biedt tussen wiegje en ledikant. Wil je meer weten over de producten van PIKO Baby? Bezoek dan de website van PIKO Baby en ontdek de hele collectie. Met PIKO Baby kunnen zowel baby’s als ouders genieten van een rustige en diepe slaap, zodat ze fris zijn voor de avonturen van morgen.

Meer Lifestyle