Connect
To Top

Tip: PSikhouvanjou kraamcadeaus en cadeauservice

Ken jij PSikhouvanjou al? Dit is de online winkel voor speelgoed, alles voor de kinderkamer, kraamcadeaus, babyartikelen en leuke hebbedingetjes voor mama’s. Ook hebben ze een persoonlijke cadeauservice waar we je graag meer over willen vertellen. Lees dus snel verder!

Een origineel kraamcadeau nodig?

Dan heeft PSikhouvanjou een ruime keuze aan speelgoed, knuffelboekjes, kijkkaarten, rammelaars, speendoekjes en nog zoveel meer! Ook fijn: De kraamcadeaus hebben vriendelijke prijsjes, dus lekker betaalbaar!

Houten speelgoed waar je vrolijk van wordt

De allerkleinsten hebben het grootste plezier met houten speelgoed en wat fijn dat PSikhouvanjou dit verkoopt! Denk hierbij aan puzzels, stapeltorens, rammelaars en duw- en trekfiguren. Houten speelgoed is natuurlijk ook super leuk om te geven als kraamcadeau.

Schattig bijtspeeltje leeuwtje Leo

Dit is Leo, het leeuwen bijtspeeltje van het merk Petit Monkey. Dit leeuwtje bestaat uit 100% natuurrubber en helpt bij het doorkomen van de eerste tandjes. Het speeltje is geschikt vanaf de geboorte, ligt makkelijk in de hand en is vrij van geur. Wat erg leuk is dat het speeltje geluid maakt als je het schudt. Kortom het perfecte kraamcadeau voor urenlang bijt – en speelplezier!

Softblocks stapeltoren met lieve gezichtjes

De stapeltoren Fabelab bestaat uit zachte blokken om te stapelen en is geschikt voor de allerkleinsten. Gegarandeerd urenlang speelplezier door de softblocks beet te pakken, in te knijpen en natuurlijk om te stapelen. De gekleurde blokken zijn allemaal voorzien van een lief gezichtje, zoals een konijn, poes, unicorn of beer. De zachte flapoortjes en leuke details maken de blokken ook leuk om in de woonkamer te plaatsen. De stapeltoren is gemaakt van puur organisch katoen en is gevuld met polyfoam.

Lilliputiens Anais pop voor de eerste verjaardag

Ben je niet op zoek naar een kraamcadeau, maar wel naar een leuk cadeautje voor de eerste verjaardag? Dan is de kleurrijke Lilliputiens pop Anais een leuk idee! Deze stoffen pop is zacht en kan overal mee naartoe! Anais heeft een pakje en een luier die je aan en uit kunt trekken. Leuk is het vrolijke reiswiegje waar je haar in meeneemt. Wist je dat Anais trouwens meer schattige vriendjes heeft waar je uit kunt kiezen?

Alles voor de kinderkamer

Naast kraamcadeaus heeft PSikhouvanjou ook een ruim assortiment aan spulletjes voor de kinderkamer. Zo hebben ze meubels, lampjes, vloerkleden, opbergmanden, zitzakken en beddengoed. Maar ook leuke accessoires zoals spiegels, wandkleden en houten letters vind je in de webshop. Verder hebben ze nog een hele rits aan posters voor jongens – en meisjeskamers. Neem bijvoorbeeld de prachtige poster van Petit Monkey met de naam rain forest birds. Een poster van het regenwoud met veel kleurrijke vogels, bloemen en planten die in elke kinderkamer past!

Persoonlijke cadeauservice 


Wil je de kersverse ouders graag per post verrassen? Ook dat kan! De gratis persoonlijke cadeauservice van PSikhouvanjou is erg populair onder de klanten. Deze service maakt het mogelijk dat je de bestelling in kunt laten pakken met een persoonlijke boodschap. Bestel je vandaag, dan wordt de bestelling morgen bezorgd. Ideaal dus voor een last-minute kraamcadeau!

The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle