Connect
To Top

Bunnies JR winactie: Maak kans op babyschoentjes!

In samenwerking met Babystraatje.nl heeft Bunnies JR nu een geweldige winactie. Je maakt nu namelijk kans op een van de 3 paar babyschoentjes uit de collectie van Bunnies JR. Je kunt zelfs een paar gepersonaliseerde babyschoentjes met de naam van jouw kindje winnen! Wil je meer weten over dit merk en deze winactie? Lees dan snel verder!

De eerste stapjes met Bunnies JR

Bunnies JR heeft een uitgebreide collectie baby – en kinderschoenen tot de leeftijd van 6 jaar. Bij Bunnies weten ze dat de eerste schoentjes van jouw kindje stevig en flexibel moeten zijn. Goede schoenen zorgen er namelijk voor dat dit de verdere ontwikkeling van de voetjes niet in de weg staat. De schoentjes van Bunnies JR worden gemaakt van soepel leer dat van hoge kwaliteit is. Zo weet je zeker dat de schoentjes comfortabel zitten.

Bunnies JR winactie

Wat kun je winnen?

Als je meedoet aan deze speciale winactie, dan maak je kans op een paar gave gepersonaliseerde schoentjes met naam of twee keer een paar babyschoentjes uit de huidige collectie van Bunnies JR. Er zullen drie winnaars worden gekozen. Je kiest zelf het model en de kleur uit voor jouw kindje. Ook ontvang je een boekje met een handige voetjesmeter waarmee je de voetjes van je kindje opmeet. Daarin staat informatie over de loopfase, groeisnelheid en zie je welke mijlpalen er zijn bereikt.

Winactie Bunnies JR

Hoe maak je kans om te winnen?

Om kans te maken op een van de drie paar babyschoentjes van Bunnies JR, schrijf je je hier eenvoudig in voor de nieuwsbrief. Je vult je persoonlijke gegevens in en je doet mee. Meedoen aan deze winactie kan t/m maandag 9 mei 2022. De gelukkige winnaars worden bekendgemaakt op vrijdag 13 mei per e-mail.

Bunnies JR winactie

Ontdek de gepersonaliseerde babyschoentjes

De collectie babyschoentjes van Bunnies JR bestaat uit gepersonaliseerde babyschoentjes, de reguliere collectie en de nieuwe collectie. De eerste stapjes van jouw kindje maak je extra uniek met de gepersonaliseerde schoentjes. Je kiest je favoriete model en de kleur en de naam wordt aan de zijkant van de schoentjes gedrukt. Wat vind je van dit witte schoentje met roze details? Of dit blauwe schoentje voor jongens met aan de zijkant een witte ster? Beide schoentjes zitten erg lekker aan de voetjes van jouw kleintje. Tip: Zoek je nog een origineel kraamcadeau? Dan zijn deze gepersonaliseerde schoentjes ook leuk om te geven aan de aanstaande mama!

Bunnies JR maak kans op babyschoentjes

Schattige babyschoentjes voor jongens en meisjes 


Bij Bunnies JR heb je ruime keuze uit lage of hoge sneakers en babylaarsjes. Neem bijvoorbeeld dit Zukke Zacht sneakertje voor jongens. Op het schoentje staat een opdruk van een superheld met de tekst ‘Superhero’. Meisjes schitteren tijdens de eerste stapjes in deze goudkleurige sneaker met witte veters.

Bunnies JR win babyschoentjes

#BabystraatjeAd

The following two tabs change content below.

4 Reacties

Meer Win