Connect
To Top

Win €100,- shoptegoed voor geboortekaartjes van Kaartje2go! [Winactie gesloten]

Bij Kaartje2go kun je terecht voor leuke kaartjes. Stel deze zelf samen door een eigen tekst, foto, leuke figuren of achtergrond toe te voegen. Ook voor geboortekaartjes ben je bij Kaartje2go op het juiste adres. De geboorte van je kindje wil je natuurlijk zo origineel mogelijk aankondigen. Maak met de handige kaartmaker eenvoudig zelf je eigen geboortekaartje, of kies uit andere mooie geboortekaartjes van Kaartje2go. Bovendien krijg je een gratis proefdruk en de enveloppen cadeau! Wil jij ook zo’n leuk geboortekaartje? Lees dan snel verder hoe je €100,- shoptegoed voor geboortekaartjes van Kaartje2go kunt winnen!

win-shoptegoed-van-kaartje2go

Hoe kun je winnen
Wil jij €100,- shoptegoed voor geboortekaartjes van Kaartje2go winnen? Dat kan heel makkelijk! Je kunt kans maken door de volgende stappen uit te voeren:

1. Like onze Facebook pagina
2. Like en deel deze winactie op social media

Je kunt meedoen t/m 5 februari! Daarna maken we de winnaars op social media en deze pagina bekend.

Deze winactie is gesloten. De winnaar is: Samantha Loeffen

Facebook is niet verbonden aan deze actie en bij deelname aan de actie vrijwaart elke deelnemer Facebook van alle verantwoordelijkheid. De informatie is enkel beschikbaar voor Babystraatje.nl en zal niet aan Facebook worden verstrekt.

3 Reacties

Meer Win