Win een Baby Shower Glove™! Zo heb je onder de douche nog beter grip op je baby [Winactie gesloten] - Babystraatje.nl

Win een Baby Shower Glove™! Zo heb je onder de douche nog beter grip op je baby [Winactie gesloten]

Het is heerlijk om samen met je baby te douchen. Het huid-op-huidcontact versterkt de band tussen ouder en kind. En doordat je kind al op heel jonge leeftijd vertrouwd raakt met water, zal bijvoorbeeld haartjes wassen een stuk makkelijker gaan.

Win een Baby Shower Glove zo heb je onder de douche beter grip op je baby

Baby Shower Glove™
Dat samen met je baby douchen grote voordelen heeft is fijn, maar veel jonge ouders vinden het toch wat griezelig. Want een baby onder de douche is best wel glibberig. Die angst verdwijnt met de Baby Shower Glove™! Deze bijzondere handschoen bedekt grotendeels je onderarm. Zodra de speciale badstof nat wordt, plakt de handschoen aan je huid en wordt je onderarm stroef. Zo heb je onder de douche beter grip op je baby.

Win een Baby Shower Glove zo heb je onder de douche beter grip op je baby 2

Win een Baby Shower Glove™
Namens Baby Shower Glove™ mogen we op Babystraatje.nl deze super leuke en praktische handschoenen weggeven! Wil jij een Baby Shower Glove™ winnen? Dat kan heel makkelijk! Je kunt kans maken door de volgende drie stappen uit te voeren:

1. Je in te schrijven voor onze nieuwsbrief
2. Like onze Facebook pagina of volg ons Instagram of Twitter kanaal
3. Deel dit bericht op social media en laat daar zien hoe graag je kans wilt maken

Je kunt meedoen t/m 5 mei! Daarna maken we de winnaars per mail en op social media bekend.

Hét kraamcadeautje
De Baby Shower Glove™ (one size) kost € 13,95 en is er in vier uitvoeringen. Een groene krokodil, blauwe pinguïn, roze bever en grijze zeehond. De handschoen is gemaakt van zacht ecologisch katoen. Met een Baby Shower Glove™ geef je elke jonge ouder én zijn kind een goede start.

Facebook is niet verbonden aan deze actie en bij deelname aan de actie vrijwaart elke deelnemer Facebook van alle verantwoordelijkheid. De informatie is enkel beschikbaar voor Babystraatje.nl en zal niet aan Facebook worden verstrekt.

2 Reacties

  1. Will

    28 april 2016 at 18:43

    Ik zou graag meedoen om voor de blauwe glove te gaan ,om mijn dochter blij te maken met deze handige douchehanschoen , maar ik heb geen Facebook, dus kan niet meedoen. Jammer.

  2. Maaike

    2 mei 2016 at 11:58

    Ik wil graag meedoen voor de groene krokodil. Ons meisje vind het helemaal geweldig als papa een handpop mee in bad neemt. Hij verteld dan leuke verhaaltjes en zij kan alleen maar lachen. Deze zou dan mooi mee onder de douche kunnen. Een krokodil die bijt in je bil 😉 haha. En mama kan lekker toekijken en genieten 😉

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Win