Win een fitnesscursus voor moeder en baby. Een uniek fitnessconcept van fitdankbaby [Winactie gesloten] - Babystraatje.nl

Win een fitnesscursus voor moeder en baby. Een uniek fitnessconcept van fitdankbaby [Winactie gesloten]

Eerder deze week plaatste we een blog over het fitdankbaby concept. Een uniek fitnessconcept voor de jonge moeder en haar baby, waar de kersverse moeder, op een plezierige manier, in een periode van 8 weken weer helemaal terug in vorm komt. Zo is de allernieuwste fitnessrage al bij diverse locaties in Nederland te volgen. Om dit te vieren hebben we een leuke winactie. Namens fitdankbaby mogen we namelijk een complete cursus van 10 lessen weggeven en daarnaast ook nog eens 20 losse lessen!

Win een complete fitnesscursus voor moeder en baby

Hoe kun je winnen
Wil jij een complete cursus van 10 lessen of één van de andere 20 losse lessen winnen? Dat kan heel makkelijk! Je kunt kans maken door de volgende drie stappen uit te voeren:

1. Je in te schrijven voor onze nieuwsbrief
2. Like onze Facebook pagina of volg ons Instagram of Twitter kanaal
3. Deel dit bericht op social media en laat daar zien hoe graag je kans wilt maken

Je kunt meedoen t/m 10 januari! Daarna maken we de winnaars op social media bekend.
Het is niet meer mogelijk om mee te doen aan deze winactie. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Wat is het fitdankbaby-concept?
Een fitdankbaby fitnesscursus resulteert in een gezonde en lichamelijk fitte moeder in relatie met haar kind. In dit unieke programma worden, naast de klassieke oefeningen zoals been-, bil- en buikoefeningen, ook de bekkenbodemspieren getraind en is er veel aandacht voor de juiste houding van de moeder. Tijdens de trainingen worden jonge moeders aangemoedigd om op actieve en speelse wijze de oefeningen uit te voeren met het kind, passende bij de ontwikkelingsstadia. De focus ligt op de kwalitatieve tijd die moeder en kind op deze manier samen kunnen doorbrengen het geen de ouder-kind relatie versterkt.

Facebook is niet verbonden aan deze actie en bij deelname aan de actie vrijwaart elke deelnemer Facebook van alle verantwoordelijkheid. De informatie is enkel beschikbaar voor Babystraatje.nl en zal niet aan Facebook worden verstrekt.

2 Reacties

  1. Laura van Wijnbergen-Wiggelinkhuizen

    1 januari 2016 at 23:56

    Hallo, ik ben lid van de nieuwsbrief en volg jullie op facebook en instagram en heb jullie bericht gedeeld ? Ik zou heeeeeel graag willen winnen!!! ?

  2. Linda prijs

    3 januari 2016 at 00:06

    Wat gaaf!! Ik had er nog nooit van gehoord lijkt me top om samen met mijn dochtertje te proberen! Gezellig, leuke tijd samen doorbrengen intensief en ook nog eens fit worden?! Wat wil je nog meer als werkende moeder! Top!!! Ik ga duimen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Win