Connect
To Top

Win een complete outfit van Prénatal voor de feestdagen! [Winactie gesloten]

De feestdagen komen eraan… LET’S DRESS UP! Prénatal heeft een super leuke baby en kidscollectie! Voor de meisjes feestelijk glitter en glamour en ook de kleine boys kunnen zich mooi aankleden voor hét feest van het jaar. De complete collectie voor baby (maat 56 – 68) en kids (maat 74 – 104) zijn nu verkrijgbaar in de Prénatal webshop of winkels door heel Nederland. En hoe cool… wij mogen namens Prénatal twee complete outfits weggeven! Lees snel verder hoe je kunt winnen!

prenatal-kerstkleding-baby-en-kidscollectie-6
Hoe kun je winnen
Wil jij voor je kleintje een complete outfit van Prénatal winnen? Dat kan heel makkelijk! Je kunt kans maken door de volgende drie stappen uit te voeren:

1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
2. Like onze Facebook pagina of volg ons Instagram of Twitter kanaal

3. Deel dit bericht op social media, laat daar zien hoe graag je kans wilt maken en naar welk setje je voorkeur uitgaat: een jongens of meisjes setje!

Je kunt meedoen t/m 15 december! Daarna maken we de winnaars op social media en deze pagina bekend.

Deze winactie is gesloten. De winnaars zijn: Renske Kuiken-Hibma en Joanne Bronkhorst

prenatal-kerstkleding-baby-en-kidscollectie-7

Voor de girls
Voor de baby en kidscollectie draait het bij de meisjes om een feestelijk glitter en glamour, je helemaal mooi maken voor een feestje. De kleuren cerise-rood, donkergrijs en koper zie je terug in de collectie. Ook zie je sterretjes, leuke teksten zoals ‘Yes I’ve been a sweet girl this year’ en voor de liefhebbers een ‘foute kersttrui’ met een fluffy pinguïn applique. Alle items voor een feestje zitten in deze collectie!

prenatal-kerstkleding-baby-en-kidscollectie-2

Voor de boys
Ook de kleine boys kunnen zich mooi aankleden voor hét feest van het jaar. Deze elementen zien we in deze collectie terug in de artworks: zoals een gilet print op T-shirts, maar ook échte gilets. Hoe schattig is dat? Daarnaast de ‘klassieke’ bloesjes met bijbehorende stropdas of vlinderdas. Voor de liefhebbers een ‘foute kersttrui’ met een sneeuwpop applique. Let it snow, let it snow 😉

prenatal-kerstkleding-baby-en-kidscollectie-1

3 Reacties

Meer Win