Win een Lodger Cocooner draagdoek! De ideale manier om een hechte band op te bouwen met je kindje [Winactie gesloten] - Babystraatje.nl

Win een Lodger Cocooner draagdoek! De ideale manier om een hechte band op te bouwen met je kindje [Winactie gesloten]

De Cocooner is een luchtige hybride draagdoek van 100% hydrofiel katoen die je meteen vanaf de geboorte kunt gebruiken. Hybride draagdoeken combineren de voordelen van rekbare en geweven draagdoeken. De stof is dubbellaags, soepel, zacht en ademend. Déze comfortabele en ademende draagdoek is verkrijgbaar in 5 trendy prints! En hoe leuk, namens Lodger mogen wij deze Cocooner draagdoek weggeven!

Hoe kun je winnen

Wil jij een Lodger Cocooner draagdoek winnen? Dat kan heel makkelijk! Je kunt kans maken door de volgende drie stappen uit te voeren:

1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
2. Like deze winactie op Facebook of ons Instagram account
3. Laat in een reactie op social media weten hoe graag jij een Cocooner draagdoek wil winnen

Je kunt meedoen t/m 20 april 2017! Daarna maken we de winnaars op deze pagina bekend.

Deze winactie is gesloten. De winnaar is: Maeike Kisoenpersad-Kiers.

Niet gewonnen? Dan hebben wij toch nog een leuk cadeautje! Je kunt nu t/m 28 april de Cocooner bestellen met 10% korting + gratis verzending! Gebruik daarvoor de couponcode Cocooner17 via de webshop van Lodger.com.

Lekker mobiel terwijl je je kindje veilig bij je draagt!

Dankzij onze kennis en onderzoek in breitechnieken en ergonomisch dragen is de hydrofiel gebreide katoen een heerlijk luchtige en comfortabele draagdoek. De stof is speciaal gebreid zodat deze rekt in de breedte maar niet in de lengte waardoor deze ergonomische draagdoek goed in vorm blijft en een perfecte ondersteuning biedt!

Ademend, zacht en sterk

De unieke eigenschappen van het gebreide hydrofiel katoen zijn perfect voor een ergonomische draagdoek. Het extra ademende en zachte katoen zorgt voor comfort en ondersteuning voor jou en je baby, elke keer met een perfecte pasvorm! Door de aflopende eindes is de draagdoek eenvoudig te knopen en draagt het extra prettig. Te gebruiken vanaf de geboorte tot ten minste 12 kg.

Het comfort van dragen

De aanraking, jouw stem, lichaamswarmte en het ritme van jouw hartslag geven het kindje een vertrouwd en ontspannen gevoel tijdens het dragen. Vooral vlak na de geboorte is dit van groot belang voor het hechtingsproces. Baby’s zitten comfortabel en geborgen terwijl je als ouder genoeg bewegingsvrijheid hebt. Het dragen met de Lodger Cocooner is de ideale manier om een hechte band op te bouwen met je kindje. Leer de basis knoopmethode door te kijken op Lodger.com/cocooner

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Win