Connect
To Top

Win een Greentom Upp Classic buggy t.w.v. € 249,- [Winactie gesloten]

Ken jij Greentom al? Greentom maakt kinderwagens die anders zijn dan alle andere kinderwagens. In 2013 introduceerde het merk de Greentom Upp: de groenste kinderwagen ter wereld, gemaakt van hoge kwaliteit gerecyclede materialen. Wist je dat de frames worden gemaakt van gerecycled polypropeen en bio-plastic, en de stof wordt gemaakt van gerecyclede frisdrankflessen (PET)? Het matrasje van de reiswieg is 100% natuurlijk, gemaakt van wol, vlas en biologisch katoen. De Greentom Upp is dus niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel, licht en sterk.

Win een Greentom Upp Classic

Hoe kun je kans maken op een Greentom Upp Classic
Hoe gaaf! Namens Greentom mogen wij op Babystraatje.nl een Greentom Upp Classic weggeven t.w.v. € 249,-! Wie weet loop jij straks rond met de groenste kinderwagen ter wereld! Winnen kan heel makkelijk! Je kunt kans maken door de volgende drie stappen uit te voeren:

1. Je in te schrijven voor onze nieuwsbrief
2. Like onze Facebook pagina of volg ons Instagram of Twitter kanaal
3. Deel dit bericht op social media en laat daar zien hoe graag je kans wilt maken

Deze winactie is gesloten. De winnaar is Irene Bruinsma

Win een Greentom Upp Classic 3

Over Greentom
Greentom is een jong, innovatief bedrijf dat werkt vanuit de ontwerpfilosofie “less is more”. Greentom heeft een missie: het ontwikkelen en produceren van 100% groene producten, om zo de planeet en de toekomst van onze kinderen groener te maken. Greentom streeft ernaar om met een aantal slimme design principes alle overbodige componenten weg te laten. De Greentom kinderwagens bestaan voor 95% uit twee basismaterialen voor het frame en voor de bekleding. Beide grondstoffen zijn beschikbaar uit recycling en kunnen aan het einde van de levenscyclus weer eenvoudig recycled worden. Dit maakt de Greentom Upp duurzaam volgens het “cradle to cradle” principe.

Win een Greentom Upp Classic 2
Win een Greentom Upp Classic 4
Win een Greentom Upp Classic 1

Facebook is niet verbonden aan deze actie en bij deelname aan de actie vrijwaart elke deelnemer Facebook van alle verantwoordelijkheid. De informatie is enkel beschikbaar voor Babystraatje.nl en zal niet aan Facebook worden verstrekt.

17 Reacties

Meer Win