Connect
To Top

Win €50,- shoptegoed voor albelli fotoproducten! [Winactie gesloten]

Bij albelli maak je de mooiste fotoproducten! Verzamel je favoriete momenten en maak met albelli de mooiste fotoboeken, wanddecoratie, fotoafdrukken, fotokaarten, kalenders en mokken. De producten van albelli zijn makkelijk en snel te maken op je smartphone, tablet of desktop. Wil jij €50,- shoptegoed voor albelli fotoproducten winnen? Lees dan snel verder wat je moet doen.

Hoe kun je winnen

Wil jij €50,- shoptegoed voor albelli fotoproducten winnen? Dat kan heel makkelijk! Je kunt kans maken door de volgende drie stappen uit te voeren:

1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
2. Like deze winactie op Facebook of ons Instagram account
3. Laat in een reactie op social media weten hoe graag jij €50,- shoptegoed voor albelli fotoproducten wilt winnen

Je kunt meedoen t/m 21 december! Daarna maken we de winnaars op deze pagina bekend. Babystraatje.nl mag namens albelli 5 tegoedbonnen van €50,- weggeven.

Deze winactie is gesloten. De winnaars zijn: Lydia Dragstra, Vanessa Beugelink, Kim Kockelkorn, Fiona Vellinga – Stam en Wendy Le Grand.

Actievoorwaarden: De promotiecode is te gebruiken voor alle producten van albelli. Om de korting te verkrijgen vul je de promotiecode in tijdens het bestelproces in het gelijknamige vakje. De promotiecode verleend geen korting op de verzendkosten. De promotiecode is niet geldig op reeds geplaatste en betaalde bestellingen en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De code is eenmalig te gebruiken, een eventueel restbedrag komt te vervallen. De cadeaubon is niet in te wisselen tegen geld. Deze cadeaubon is geldig t/m 31 december 2018.

1 Reactie

Meer Win