Connect
To Top

De Prénatal zomercollectie 2023: dubbel feest!

Hoera! Je bent zwanger en dubbel hoera: het is zomer. Twee dingen waarvan we hopen dat iedereeen er optimaal van kan genieten. Om dat genieten een beetje in de hand te werken, is er de nieuwe zomercollectie van Prénatal. De collectie bestaat uit elegante en luchtige items die heerlijk zitten en er ook nog eens goed uitzien. Benieuwd wat je kunt verwachten? Wij lichten een tipje van de sluier op, lees snel verder!

Geluk dat gezien mag worden

Waarschijnlijk wil je al vanaf het moment dat je twee streepjes op de test zag, van de daken schreeuwen dat jij mama wordt. Met de items uit de Prénatal zomercollectie doe je dat op uiterst charmante wijze. Want die prachtige buik mag gezien worden! De items uit de nieuwe collectie zijn zo gesneden dat iedere buik er mooi in naar voren komt. Het leuke is dat er voor iedereen iets bij zit. Van stoer tot supervrouwelijk en sportief; het komt allemaal voorbij. En waar we stiekem moeten toegeven dat we zwangerschapskleding normaal vaak wat saai vinden, is dit bij de Prénatal-lijn zeker niet het geval.

Luchtige jurkjes en jurken

Eerlijk? Als je zwanger bent in de zomer is er niets zo fijn dan een zwierig jurkje dat je zo even over je hoofd trekt. Ben je lekker in een keer klaar. De jurken van Prénatal zijn gemaakt van fijne stoffen en zijn, ook als ze als gegoten zitten, prettig om te dragen. Bovendien hebben de jurken door een print of kekke kleur net dat beetje extra. Ook de zwangerschapsrokken zijn ideaal en perfect te combineren voor een dagje op pad of naar kantoor.

Tip: ben je van plan om straks borstvoeding te geven? Kijk dan eens of je niet nu al een leuke voedingsjurk kunt scoren. Op die manier hoef je straks als de kleine er is niet weer opnieuw kleding in te slaan. In de zomercollectie van Prénatal vind je voedingsjurken die zo leuk zijn dat je ze ook als niet-borstvoedinggevende-persoon zo aan zou doen. En als het dalijk weer wat frisser wordt, kun je ze met panty of legging echt nog even doordragen.

Wie heeft de broek aan?

Ook als je thuis (en daarbuiten) graag de broek aan hebt, kun je je hart in de Prénatal zomercollectie ophalen. Van te gekke modieuze jeans en shortjes tot wat wijdere broeken met of zonder print. Een plus als je het ons vraagt? De collectie heeft zelfs broeken die zo lekker zitten dat ze geschikt zijn om thuis in te chillen, maar ook om buitenshuis te shinen. Win-win.

Jij bent top!

Als je een leuke broek of mooie rok hebt gespot, wil je het liefst meteen iets voor erop. Ook daarvoor slaag je in deze veelzijdige collectie. Of je nu een stoer zwangerschapsshirt zoekt of juist iets met rushes of panterprint; het kan allemaal. Ook hier zie je namelijk weer die fijne afwisseling terug.

Zomercollectie voor baby’s en peuters

Ben je al bevallen en zoek je leuke kleertjes voor de kleine? Of heeft het kindje in je zusje al een broertje of zusje rondlopen die ineens alweer een maat gegroeid is? Bekijk dan eens de zomerartikelen voor baby’s en peuters.

De zomercollectie voor de allerkleinsten is té schattig en biedt net als de collectie voor mama’s (to be) voor ieder wat wils. Op zoek naar leuke badkleding voor jezelf of de kids? Ook voor een dagje strand of zwembad shop je de allerleukste items.

Meer zwangerschapskleding