Connect
To Top

De Joseph Bunny lamp is een echte eyecatcher die licht brengt in de babykamer!

Dit super schattige konijn neemt met zijn lange bungelende beentjes plaats op de vensterbank, nachtkastje, stoel of op de commode en zorgt voor een wit, rustgevend licht in de babykamer. Een echte eyecatcher die binnen elke babykamer past en ook een leuk idee als kraamcadeau.

Bunny Joseph is de vriend van elk kind!

Nooit meer slapeloze nachten of bang te hoeven zijn in het donker, want de Joseph Bunny lamp waakt over elk kindje en zorgt met zijn romp voor een warme gloed in de nacht. Dankzij het witte, stijlvolle design past de lamp in iedere baby of kinderkamer. Ook erg fijn: De lamp is gemaakt van PVC plastic en is dus zeer kindvriendelijk!

Joseph luistert mee met alle verhaaltjes

De lamp is enorm eenvoudig in gebruik. De adapter met knipschakelaar bevestig je aan de onderkant van Joseph. Via zijn schattige staartje kun je het (zwarte) snoer mooi wegwerken. Hij staat dus overal stevig! Het hoofdje kun je draaien, dus je kunt het konijn precies de gewenste kant op laten kijken. Op deze manier kan hij ook meeluisteren met alle verhaaltjes voor het slapen gaan!

Praktische informatie

De Joseph Bunny lamp van het Franse merk Rose in April is 50 cm hoog, 20 cm breed en 20 cm diep en kost €89,-. De lamp is direct leverbaar bij de super hippe webshop Gras onder je voeten. Dé place to be voor alle baby – en kinderkamer inrichting, babyverzorging, kinderkamer accessoires, speelgoed en kinderboeken. Vóór 12 uur besteld is de volgende dag in huis en gratis bezorging vanaf € 25,00 in Nederland en België. Bovendien is alles direct leverbaar, tenzij anders aangegeven. Heb je toch nog vragen? Dan staan Freek en Sonja graag 7 dagen per week voor je klaar!

#BabystraatjeAd

Meer babykamer