Connect
To Top

Love is in the air met de Difrax I Love collectie

Love is in the air met dit schattige I Love printje! De nieuwe I Love collectie van Difrax voor jongetjes en meisjes bestaat uit 5 maten I Love Mama en I Love Papa fopspenen, een Anti-Colic I Love S-babyfles en een I Love fopspeenkoordje. En bovendien niet alleen leuk om te hebben, maar ook om te geven! Lees snel verder om deze nieuwe collectie eens van dichtbij te bekijken.

difrax i love collectie

I Love Mama en I Love Papa fopspenen


Een fopspeen wordt aan kindjes gegeven om ze te kalmeren. Kindjes hebben het eerste half jaar veel zuigbehoefte en een fopspeen is dus perfect geschikt om in die behoefte te voorzien. Er zitten verschillende voordelen aan een fopspeen, zo is een fopspeen bijvoorbeeld hygiënischer dan duimen. Bovendien is stoppen met een fopspeen makkelijker dan met duimen. De fopspeen moet na 6 weken worden vervangen. Trek ter controle iedere dag even aan het zuiggedeelte, zodat je zeker weet dat de speen nog even meegaat.

De Difrax I Love Mama en I Love Papa fopspeen voor newborns en kindjes tot 18+ maanden heeft een vlindervorm en zorgt ervoor dat het neusje altijd vrij is. Op deze manier ademt jouw kindje zonder problemen door de neus. Het schildje op de voorkant van de fopspeen is rood en het schattige I Love-printje is niet te missen! En gaat papa voor de kleine zorgen? Verras de kleine en papa dan met een I Love Papa fopspeen.

difrax i love collectie

collectie i love difrax

Difrax Anti-Colic I Love S-babyfles

De bekende Difrax S-fles heeft een unieke S-vorm die ervoor zorgt dat de speen is gevuld met melk. Waar je als moeder vaak tegenaan loopt bij het geven van voeding is dat er veel lucht in het speentje komt. Iets wat er vervolgens weer voor zorgt dat je kleintje last kan krijgen van krampjes, boertjes of overgeven. Bij de Difrax Anti-Colic I Love S-babyfles blijft de speen vol melk, zonder dat er veel lucht bij komt. En zeg nou eerlijk: Het geven van melk is toch een groot feest met dit I Love-printje?

difrax collectie i love

i love collectie difrax

I Love fopspeenkoordje met schattige hartjes

Dit super schattige speenkoord uit de I Love collectie van Difrax is al te gebruiken vanaf de geboorte. Het speenkoord is wit/rood gekleurd en heeft een schattige print met hartjes. Erg handig: Je kleintje raakt de speen niet meer kwijt, omdat je deze eenvoudig aan de kleding van je kleintje kunt bevestigen.

collectie i love difrax

collectie i love difrax

Tip! Geef de Difrax producten cadeau

Staat er binnenkort een babyshower van je beste vriendin op de planning? Geef de producten uit de I Love collectie dan cadeau! Verras een mama to be dan met een babypakketje dat bestaat uit een I Love Mama of I Love Papa fopspeen, een Anti-Colic I Love S-babyfles en een I Love fopspeenkoordje.

i love collectie difrax

i love collectie difrax

Meer over het merk Difrax

Difrax staat bekend om de babyproducten die al ruim 50 jaar te koop zijn bij diverse babywinkels. Het assortiment bestaat uit babyflessen, fopspenen, de Difrax borstkolf, flesverwarmers en vele andere accessoires. We love Difrax!

difrax collectie i love

difrax collectie i love

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer baby verzorging