Connect
To Top

Babymoov Mum & B Dotwork zwangerschapskussens

De gouden tip voor veel mama’s to be is het kopen van het Babymoov Mum & b zwangerschapskussen. Niet alleen tijdens de zwangerschap, ook voor en na de zwangerschap is dit zwangerschapskussen ontzettend handig. Zelfs als je niet zwanger bent, kan het een uitkomst zijn tijdens het slapen. Lees snel verder als je hier graag meer over wil weten.

babymoov mum b dotwork zwangerschapskussen

Babymoov Mum & b zwangerschapskussen

Het Babymoov Mum & b zwangerschapskussen heeft een ergonomische vorm en is gevuld met microbolletjes, waardoor het kussen zich altijd aanpast aan jouw positie of die van je kindje. Het kussen kun je tijdens de zwangerschap ter ondersteuning van je rug of buik gebruiken.

De zwangerschapskussens zijn verkrijgbaar in wit en grijs en is uitgevoerd met een hip minimalistisch printje. Bovendien krijg je er een handige opberghoes bij, zodat je het kussen overal mee naar toe kunt nemen zonder dat het vies wordt of beschadigt. Zowel het kussen als de afneembare hoes zijn wasbaar. Dus mocht je toch een keer met voeding knoeien, dan kan het kussen in zijn geheel altijd de was in!

babymoov zwangerschapskussen

babymoov zwangerschapskussen mum b dotwork

Lekker slapen tijdens je zwangerschap 


Een zwangerschapskussen van Babymoov ondersteunt je zwangere buik tijdens het slapen en kan eventuele pijntjes verlichten. Ideaal voor mama’s die moeite hebben om lekker te slapen tijdens de zwangerschap. Wist je bijvoorbeeld dat de oorzaak van veel vocht vasthouden tijdens de zwangerschap, kan liggen aan te weinig ondersteuning ’s nachts? Het zwangerschapskussen van Babymoov Mum & b Dotwork biedt in alle fases van de zwangerschap voldoende ondersteuning. In de laatste fase van je zwangerschap is je buik het grootst en sta je op knappen, dus dan heb je ook wel snel behoefte aan wat extra ondersteuning.

zwangerschapskussen babymoov mum b dotwork

babymoov zwangerschapskussen

Na de bevalling als ondersteuning bij het voeden 


Ook na de bevalling is dit zwangerschapskussen onmisbaar! Waarom? Je kunt het kussen namelijk direct gebruiken als ondersteuning tijdens het voeden. Als je na de bevalling borstvoeding geeft, dan gaat dit een stuk makkelijker met ondersteuning van dit kussen. Na het geven van borstvoeding, gebruik je het kussen om je kindje flesvoeding te geven. Zo zie je dat het zwangerschapskussen altijd van pas komt rondom je zwangerschap!

babymoov mum b dotwork zwangerschapskussen

babymoov zwangerschapskussen mum b dotwork

Een zwangerschapskussen is ook ideaal als je niet zwanger bent 


Ben je niet zwanger en ben je de komende maanden ook echt niet van plan om zwanger te raken? Ook dan is het heerlijk slapen met het Babymoov Mum & b Dotwork zwangerschapskussen. Als je een buikslaper bent en je komt vaak moeilijk in slaap, dan kan dit kussen daar de oplossing voor zijn! Probeer het gewoon eens uit en kijk of het iets voor jou is!

zwangerschapskussen babymoov mum b dotwork

babymoov zwangerschapskussen mum b dotwork

Over het merk Babymoov 


Babymoov maakt producten die niet alleen jouw zwangerschap, maar ook de eerste jaren van je kindje extra ontspannend maken. Zo is het zwangerschapskussen ontworpen om je lichaam te ondersteunen tijdens en na je zwangerschap. Verkleinkussens, babyfoons en luiertassen zijn andere producten van Babymoov.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer baby verzorging