Connect
To Top

Nieuwe HEMA babybox met duurzame luiers en babydoekjes

Wil jij graag altijd een voorraad duurzame luiers en babydoekjes in huis hebben? Dan is de HEMA babybox wel wat voor jou! De babybox bestaat uit 8 pakjes babydoekjes en 6 pakken luiers die gratis bij je wordt thuisbezorgd. Zo hoef je dus niet meer op het laatste moment de deur uit. Meer weten over de babybox? Lees dan snel verder.

Hoe werkt de HEMA babybox?

Nadat je hebt ingelogd, kom je je in het bestelproces van de HEMA babybox. Je ontvangt de babybox elke 4, 6 of 7 weken met daarin een aantal luiers en babydoekjes. Dit aantal is door HEMA per dag uitgerekend. Zo ontvang je bijvoorbeeld 216 luiers in de kleinste maat voor 4 weken. Ideaal voor pasgeboren baby’s die nog vaak verschoond moeten worden. Je kunt kiezen uit 6 maten en het is mogelijk om de frequentie aan te passen als je kindje meer luiers verbruikt. Zo weet je zeker dat je nooit zonder komt te zitten! Naast 6 pakken luiers zitten in de HEMA babybox ook 8 pakken babydoekjes voor het schoonmaken van de billetjes. Mocht je deze liever niet ontvangen, dan kun je deze optie eenvoudig uitzetten.

De luiers zijn gemaakt van duurzaam materiaal

HEMA luiers zijn super absorberend, zacht en de binnenvoering wordt gemaakt van houtpulp uit bossen die duurzaam gecertificeerd zijn. HEMA test alles zelf, want zo weten ze zeker dat de kwaliteit goed is. In de babydoekjes zit geen plastic of onnodige toevoegingen, maar bestaan bijna volledig uit water. Zo dragen we samen een steentje bij aan een beter milieu. Mooi toch?

Stop met de babybox op elk moment

Heb je minder vaak luiers nodig? Dan pas je heel eenvoudig de frequentie aan. Ook als je een grotere luiermaat nodig hebt, dan kun je dit bij je bestelling aangeven. Mocht je geen luiers meer nodig hebben, dan kun je de babybox uiteraard stopzetten. Jouw kindje wordt snel groot en zal na enige tijd zindelijk worden. Een van de grootste voordelen van de HEMA babybox is dat je niet meer op het laatste moment naar de winkel hoeft te rennen. Bovendien zijn luiers van HEMA gunstig geprijsd, dus je betaalt nooit teveel!

Liever eerst uitproberen? Dat kan met de HEMA probeerbox!

HEMA begrijpt dat je niet zomaar een abonnement gaat afsluiten en daarom kun je ook de probeerbox bestellen. Dit is een babybox die bestaat uit 1 pak luiers en 1 pak babydoekjes voor slechts 10 euro. Zo kun je met een kleine hoeveelheid bekijken of de babybox ook iets voor jou is. Ook leuk om als kraamcadeau te geven!

HEMA heeft alleen de beste producten voor jouw kindje

Naast deze nieuwe dienst, kun je bij HEMA terecht voor alles wat je kindje nodig heeft. Denk hierbij aan babykleding, zoals schattige rompertjes, broekjes, shirtjes, jurkjes en jasjes. Ook voor babyverzorgingsproducten en artikelen voor de babykamer ben je bij HEMA aan het juiste adres. Ga naar een van de HEMA winkels of bestel eenvoudig online in de webshop.

1 Reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer baby verzorging