Connect
To Top

Handig! Mykko babyverzorgingsproducten

Ken jij het merk Mykko al? Het merk ontwikkelt al jarenlang producten die ouders op weg helpen bij het grootbrengen van hun kindje. Denk hierbij aan producten die je goed kunt gebruiken, zoals een badzitje, toillettrainer of stoelverhoger. Wil je hier graag meer informatie over? Lees dan vooral verder.

Mykko producten voor in bad

Je kleintje in het grote bad laten badderen is een grote stap. Mykko heeft gelukkig diverse producten die jou en je kleintje altijd een veilig gevoel geven. Allereerst de badring met sluitsysteem. De badring is zo ontworpen dat je kindje lekker kan spelen in het water en jij je handen vrij hebt. Je maakt de badring eenvoudig aan de voorkant open als je jouw kindje uit bad haalt. De Mykko badring trouwens staat stevig vast in het bad, dankzij de vier zuignappen.

Badzitje met zachte comfortabele inleg

Het Mykko badzitje maakt het mogelijk voor je kindje om lekker languit te liggen en te genieten van het water. De vorm van het zitje is zo gemaakt dat het zich om het lichaam van je kindje sluit. Omdat het liggedeelte is gemaakt van een zacht materiaal, voelt je kindje zich als een vis in het water! Te gebruiken vanaf de geboorte en verkrijgbaar in de frisse kleuren mintgroen, grijs en turquoise.

Aan tafel met de stoelverhoger MIO


Naast de badring en badzitje heeft Mykko ook een stoelverhoger die het voor peuters aan tafel zoveel leuker en interessanter maakt. Op de juiste hoogte aan tafel kunnen ze namelijk het goede voorbeeld nemen aan mama, papa of oudere broers en zussen. Het lichtgewicht aluminium frame van de stoelverhoger MIO is erg stevig en is de zithoogte in vijf posities verstelbaar. Met de in de hoogte verstelbare verankering past de MIO op de meeste volwassen stoelen. Je maakt je kindje vast met een 3-puntsgordel en de diverse bevestigingspunten zorgen voor genoeg veiligheid. Erg fijn: Ook geschikt voor gezinnen die graag de stoelverhoger meenemen op reis, tijdens uiteten of op visite.

Zindelijk dankzij De Kiddyloo toilettrainer

Er komt een moment dat je kindje uit de luier groeit en dat het tijd wordt voor het potje. Het hangt echt per kind af wanneer je kindje zindelijk is, maar meestal is dit tussen 16 en 18 maanden. Maar wat ga je dan gebruiken? Een plaspotje is in het begin een handig hulpmiddel. Wil je de overstap naar het ‘grote mensen toilet’ kleiner maken? Kies dan voor de Kiddyloo toilettrainer. Dit is een wc-brilverkleiner die is geschikt voor ronde toiletbrillen waarvan de afstand tussen de vloer en bovenrand van de bril tussen 39-43 cm is.

Waar zijn de producten van Mykko verkrijgbaar?

Mykko ontwikkelt producten op het gebied van gezondheidszorg, voeding, verzorging en hygiëne voor kindjes. Alle producten van Mykko worden met de meeste zorg ontworpen volgens de Europese veiligheidsnormen. Dit uiteraard met oog op comfort en veiligheid voor jouw kindje. Wens je één of meerdere van deze artikelen aan te kopen, contacteer dan de babyspeciaalzaak in jouw buurt. Deze artikelen zijn ook verkrijgbaar bij Babypark en online bij bol.com.

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer baby verzorging