Connect
To Top

HEMA babyverzorging: van slabbetjes, speentjes tot een warm badje

Als je zwanger bent, dan wil je natuurlijk goed voorbereid zijn als jouw kindje er straks eindelijk is. Heb je al gedacht aan babyverzorging? Pasgeboren kindjes hebben namelijk veel verzorging nodig. Denk aan luiers verschonen, in badje gaan of nageltjes knippen. Voor alle babyverzorging heeft HEMA handige producten die een steentje bijdragen aan de verzorging van jouw pasgeboren kindje. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

HEMA babyverzorging

Fijne HEMA Babyverzorging voor in en na het badje

Baby’s vinden het heerlijk om in badje te gaan. En gelijk hebben ze, want ze worden niet alleen schoon, het warme water geeft een vertrouwd en veilig gevoel. Bovendien is het de ideale plek om lekker te spetteren en te spelen. Het mag duidelijk zijn: Een babybadje staat bovenaan het lijstje van elke aanstaande mama. Naast een badje zijn er nog meer fijne HEMA-spulletjes die je goed kunt gebruiken.

Badolie is ideaal voor het tere babyhuidje. Zo droogt de huid niet snel uit en blijft het lekker zacht en soepel. Gebruik een badthermometer om de temperatuur te meten van het badwater. Te heet of te koud badwater is namelijk allebei niet goed. En als je kleintje dan klaar is met spetteren, trek dan een van die zachte HEMA badcapes aan. Tip: Hang de badcape even over de verwarming, zodat deze al is voorverwarmd. Het bad ritueel eindig je door de haartjes weer in de plooi te borstelen of te kammen met de witte kapset.

HEMA babyverzorging

babyverzorging HEMA

 

Kies uit verschillende HEMA babydoekjes

Elke babyverzorging heeft zo zijn eigen producten. Zo hebben gevoelige babybilletjes doekjes nodig die niet irriteren. Deze set met 3 x 63 lotiondoekjes is niet geparfumeerd en is geschikt voor het gevoelige babyhuidje. Of verschoon je baby met deze licht geparfumeerd doekjes met kamille-extract. Naast dat beide doekjes vegan zijn, behoren ze ook tot de categorie ‘Goede Koop’. Dit zijn producten die blijvend laag geprijsd zijn. Goed op het gele logo letten dus! Doekjes die je altijd bij je moet hebben zijn deze hand en gezichtsdoekjes. Je veegt er snel plakkerige handjes of vieze gezichtjes mee schoon.

babyverzorging HEMA

babyverzorging van HEMA

HEMA baby kinderservies en speentjes 


Ben je niet zwanger en ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Stel dan dit setje samen van een drinkbeker, schaaltje en 2 speentjes. Al deze spullen zijn afgewerkt met zwarte dierlijke stipjes en een gele accentkleur. Natuurlijk ook leuk om te kopen als je zelf zwanger bent. Ben je in verwachting van een meisje of een jongetje? Dankzij de neutrale kleuren kun je het voor allebei kopen. Dat is nog eens fijn!

babyverzorging van HEMA

HEMA babyverzorging producten

Eten en spelen was nog nooit zo leuk!


Om zo min mogelijk te knoeien heeft HEMA slabbetjes ontworpen die je vast kunt knopen. Deze set bestaat uit een roze en een donkergrijs slabbetje met gekleurde stipjes. En denk je dat je kindje toch wat meer morst? Dan is dit slabbetje in geel of blauw met opvangbankje de uitvinding voor jou! En als je kindje even moet wachten op het eten, dan zijn deze vrolijke bijtringen ideaal om even mee te spelen.

HEMA babyverzorging producten

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer baby verzorging