Connect
To Top

Nieuwe Difrax producten en S-fles nu ook in duurzame glazen variant!

We kennen natuurlijk allemaal de Difrax anti koliek S-vorm flessen. Handige flessen die zorgen voor minder krampjes na de voeding. Door de brede S-vorm liggen deze flessen goed in de hand en zijn ze heel eenvoudig schoon te maken. Voor alle duurzame ouders is er goed nieuws: deze Difrax flessen zijn er nu ook in een duurzame glazen variant. Geen gewoon glas natuurlijk, want dat is veel te zwaar en zou ook kunnen breken. De glazen Difrax S-fles is gemaakt van borosilicaatglas. Een speciale lichtere glassoort, die niet breekt. In dit blog lees je er meer over en hebben we het over nog een paar andere leuke nieuwe Difrax producten.

Difrax verzorgingsproducten s-fles

Duurzame babyproducten: een grote trend

Biologische en duurzame producten zijn niet alleen maar beter voor het milieu. Ze voelen ook veel prettiger aan. En dat is natuurlijk belangrijk voor je baby. Rond het millennium werd de wegwerpluier al vervangen door wasbare en duurzame varianten. Tegenwoordig zien we een uitgebreid assortiment aan duurzame en biologische babyproducten.

Zo zijn er bamboe en biologisch afbreekbare luiers, natuurlijke babyverzorgingsproducten zoals crèmes en zonnebrand met jojoba en aloë vera. Ook zien we spenen van natuurrubber en babybeddengoed en matrassen van bamboe. En nu is er dus ook een duurzame glazen Difrax fles. Gemaakt van glas en dus zeer duurzaam en sterk.

Difrax verzorgingsproducten s-fles

Difrax verzorgingsproducten s-fles

De voordelen van een glazen fles

De glazen Difrax s-fles anti colic is niet van gewoon glas, maar van een speciaal borosilicaatglas. Dit glas is zeer licht, stootbestendig en dus volledig veilig in gebruik. Een ander voordeel van een glazen fles is dat er geen krassen of beschadigingen ontstaan. Belangrijk, want in dergelijke openingen gaan vaak veel bacteriën zitten. De Difrax glazen fles is veel hygiënischer en dus ook veiliger.

Ook gaat zo’n glazen fles vele jaren mee. Daarmee is hij dus ook nog eens een zeer duurzame variant. Deze fles kun je voor al je kroost gebruiken. En dat is natuurlijk ook een stuk voordeliger. Bij deze glazen flessen kun je allerlei handige bijbehorende producten kopen. Denk bijvoorbeeld aan een Difrax flessenwarmer, Difrax oefenbeker, Difrax flesspeen, Difrax papfles, Difrax rietjesspeen of een Difrax kolf.

Difrax verzorgingsproducten s-fles

Difrax verzorgingsproducten s-fles

Bijpassende spenen

En natuurlijk heeft Difrax ook een passende speen voor elke fles. Bijzonder aan de Difrax spenen zijn de speciale soorten spenen en het materiaal. De Difrax speen is BPA vrij en zonder risico op Latex allergieën. Door de speciale coating heeft je baby extra grip. Daarmee gaat het drinken veel gemakkelijker.

Drinkt je kindje te snel en/of verslikt hij of zij zich vaak? Kies dan voor een speciale Difrax dental speen. Daarmee is dit probleem meestal direct opgelost. Naast de standaard spenen in diverse maten, is er ook de Difrax papspeen, Difrax speen 6+, Difrax newborn speen en de Difrax 123 speen.

Difrax verzorgingsproducten nieuw

Difrax verzorgingsproducten speen

Nieuwe, leuke items bij Difrax…

Naast de praktische anti colic s-flessen en spenen heeft Difrax nog veel meer leuke babyverzorgingsproducten. We zetten de leukste, nieuwe babyverzorgingsproducten even voor je op een rij.

Difrax verzorgingsproducten speen

Difrax verzorgingsproducten nieuw

Grappige Woezel en Pip fopspenen

Iedereen kent natuurlijk de superleuke Woezel en Pip kinderboeken. Alle kinderen zijn er dol op! Woezel en Pip beleven samen de leukste avonturen. Samen een dagje naar het strand of in het bos met de sloddervos. Een superleuk nieuw item in het Difrax assortiment is de Woezel en Pip speen. Deze Difrax fopspeen met Woezel en Pip is er in vijf maten oftewel voor elke leeftijd één.

Voor de allerkleinsten is er Difrax fopspeen voor 0-6 maanden. Deze is kleiner en zachter en past goed in de kleinere mond van je baby. Voor grotere kinderen zijn de fopspenen wat groter en breder. Zo is er bijvoorbeeld de Difrax fopspeen 6+. Deze is wat steviger omdat ook de kaak van je kindje sterker wordt. Op deze speen kan hij of zij ongehinderd kauwen of bijten.

De Woezel en Pip fopspeen is bijvoorbeeld ook leuk als cadeautje. Combineer hem met een Difrax s-fles van Woezel en Pip of een Difrax knuffel tot een leuke set. De Difrax Woezel en Pip fles is er in verschillende maten en ook met verschillende leuke plaatjes van Woezel en Pip.

Difrax verzorgingsproducten s-fles

Difrax verzorgingsproducten haarborstel

Veilig poetsen met de vingertoptandenborstel

Wanneer je kindje wat groter wordt, dan zul je ook dagelijks tanden gaan poetsen. Voor een dreumes is een tandenborstel vaak best een groot object. Soms is het ook wel een beetje spannend voor je kindje. De vingertop tandenborstel biedt dan uitkomst. Je plaatst hem op je vinger en zo kun je heel rustig en precies de tanden van je dreumes poetsen. Veel handiger dus dan de gewone tandenborstel. En voor een kind is de vinger van papa of mama vaak ook net wat vertrouwder.

Difrax verzorgingsproducten tandenborstel

Difrax verzorgingsproducten tandenborstel

Dé oplossing voor snotneuzen

Wanneer je dreumes wat ouder is, gaat er vaak geen winter voorbij zonder snotneuzen. En sommige peuters lijken wel de hele winter verkouden. Zielig voor je kindje wanneer de neus verstopt zit en het geen lucht krijgt. Neusdruppels mogen ze op deze leeftijd natuurlijk nog niet. De ideale oplossing is dan de rubberen neusreiniger. Met deze reiniger zuig je als het ware de neus van je baby of peuter leeg. Doe dit voor het slapengaan zodat je baby ontspannen slaapt. Of overdag wanneer je ziet dat je kindje verstopt is. Een kussen onder het matras helpt ook.

Nette haren…

Zowel het babyhoofdje als de babyhaartjes zijn natuurlijk erg kwetsbaar. Daarom ontwikkelde Difrax een speciale set met borstel en kam die ultra zacht zijn. Al vanaf de geboorte kun je daarmee veilig de haartjes van je kindje kammen. Belangrijk, want vaak word je baby of dreumes wakker met haar dat alle kanten op staat. Met deze speciale Difrax borstel en kam ziet je baby er altijd netjes en verzorgd uit.

Difrax verzorgingsproducten manicure

Difrax verzorgingsproducten speen

Babynagels veilig knippen

Een manicureset voor je baby? Jazeker, al direct vanaf de geboorte gaan de nagels van je kindje groeien. Veel baby’s vinden nagels knippen niet echt een pretje. En voor de ouders is het vaak ook een hele klus met die piepkleine nageltjes. Een goed schaartje en goede nagelknipper waarmee je heel precies kunt knippen zijn dus heel belangrijk. De Difrax manicureset is een complete set met schaartje met afgeronde punten, nagelknipper en zachte vijl. Tip: knip de nagels van je dreumes tijdens de slaap.

The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer baby verzorging

 • Handig! Mykko babyverzorgingsproducten

  Ken jij het merk Mykko al? Het merk ontwikkelt al jarenlang producten The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door...

  Babystraatje.nl15 september 2019
 • Nieuwe HEMA babybox met duurzame luiers en babydoekjes

  Wil jij graag altijd een voorraad duurzame luiers en babydoekjes The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik...

  Babystraatje.nl15 september 2019
 • Babymoov Mum & B Dotwork zwangerschapskussens

  De gouden tip voor veel mama’s to be is het kopen The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl...

  Babystraatje.nl15 september 2019
 • Love is in the air met de Difrax I Love collectie

  Love is in the air met dit schattige I Love printje! The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl...

  Babystraatje.nl15 september 2019
 • Ken jij de KipKep Woller warmtekussens al?

  De KipKep Woller is een warmtekussen gevuld met vlaszaad speciaal voor baby’s. The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door...

  Babystraatje.nl15 september 2019