Connect
To Top

Mama Esther: Deze Winnie de Poeh muursticker maakt onze babykamer vrolijk

Mijn dochtertje Tess is inmiddels al een half jaar oud en slaapt in een echte babykamer inclusief een commode en ledikantje. Ik liep al langer met het idee om de babykamer iets op te vrolijken, dus koos ik voor de muursticker van Winnie de Poeh van Muurstickerstunter. Wil je weten waarom ik juist voor deze sticker heb gekozen? Lees dan snel verder.

Waarom ik koos voor de Winnie de Poeh muursticker

Zoals ik al aangaf, liep ik al langer met het idee om iets aan de lege wand van Tess haar kamertje te doen. Toen we de babykamer gingen inrichten, wilde ik graag een wand verven in een lichtgrijze kleur. Zogezegd, zo gedaan. Toen ik na een half jaar iets langer in de kamer bleef staan, wist ik het. Er moest iets aan de lege grijze wand komen. Omdat we voor Tess haar geboorte een geweldig Winnie de Poeh geboortebord in de tuin hadden geplaatst, wilde ik dit thema ook graag doorvoeren in haar eigen kamertje. Winnie de Poeh en zijn vriendjes staan voor vriendschap, warmte en vrolijkheid. Dit wil ik mijn dochtertje Tess ook graag meegeven.

“Vriendschap, warmte en vrolijkheid wil ik mijn dochtertje Tess meegeven”

Waarom mijn keuze voor Muurstickerstunter

Al vrij snel wist ik dat het Winnie de Poeh thema ook het thema zou worden van de babykamer en dus ook van de lege grijze wand. Wat ik ging doen is voor de hand liggend, namelijk: Ik googelde op “Muursticker Winnie de Poeh” en tada, daar kwam Muurstickerstunter al snel naar boven. Eenmaal aangekomen op Muurstickerstunter, zag ik overzichtelijke, veilige webshop die meteen een goed en betrouwbaar gevoel gaf. Wat ik persoonlijk erg fijn vond is dat je keuze hebt uit meerdere betalingsmogelijkheden.

Unboxing: Winnie de Poeh muursticker

Het leukste van een pakketje ontvangen is natuurlijk het uitpakken ervan! Al binnen 2 werkdagen ontving ik de muursticker. Het pakketje wordt na het bestellen direct gereed gemaakt en je ontvangt per e-mail een track en trace code, zodat je altijd weet waar je pakketje uithangt. De sticker werd geleverd in een transparante verpakking van hard plastic, waardoor het bestand is tegen beschadiging.

Het aanbrengen van de muursticker

Omdat ik ervan uitging dat het aanbrengen van de sticker een flinke klus zou worden, heb ik voor de zekerheid mijn vriend en zijn broer het klusje laten klaren. Gelukkig maakte ik me zorgen om niets, want de sticker zat al binnen een half uur stevig op de muur bevestigd. Zelf heb ik de finishing touch aangebracht door de vlindertjes en bijtjes op te plakken.

Wat vind ik van het eindresultaat

Eerlijk is eerlijk, als ik nu de kamer van Tess binnenloop om haar uit bed te halen, dan wijst ze glimlachend met haar vingertje naar Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Het geeft mij als moeder een bijzonder gevoel als mijn dochter de warmte en vrolijkheid voelt die ik haar graag wil meegeven. Dus Muurstickerstunter, namens Tess en mij: Ontzettend bedankt voor dit mooie cadeau!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Muurstickerstunter.

The following two tabs change content below.

Meer babykamer

 • Ontdek de zachte Koeka Riga collectie

  Het merk Koeka staat bekend om die heerlijke plaids en ledikantdekentjes The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl...

  Babystraatje.nl12 augustus 2020
 • Babykamer inspiratie tips van Cabino

  Vind jij het ook zo fijn om inspiratie The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en...

  Babystraatje.nl12 augustus 2020
 • Meyco biedt je alles wat je in die eerste maanden nodig hebt

  Als moeder wil je niets liever dan dat je kleintje er heerlijk warm en comfortabel bij ligt. The following two tabs...

  Babystraatje.nl12 augustus 2020
 • OYOY mini speelgoed & accessoires: te leuk!

  De vrolijke gekleurde accessoires van OYOY mini zijn echt een lust voor het oog.  The following two tabs change content below.BiografieLaatste...

  Babystraatje.nl12 augustus 2020
 • Een safari thema voor baby- en kinderkamer

  Het is een feest om kinderkamers in te richten The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier...

  Babystraatje.nl12 augustus 2020