Connect
To Top

Ontdek de zachte Koeka Riga collectie

Het merk Koeka staat bekend om die heerlijke plaids en ledikantdekentjes. Maar er is meer! Wist je dat Koeka ook etuis en hoezen voor babydoekjes maakt? De Koeka Riga collectie heeft heel veel mooie items die perfect in elke babykamer passen. En alles is gemaakt van gebreide jacquard met zacht organisch katoen. Al nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder om deze collectie van dichterbij te bekijken.

riga collectie

Koeka Riga collectie kleuren cacao en grey pink

De nieuwe Riga collectie van Koeka heeft veel leuks in petto voor zowel jongetjes als meisjes. Dit komt doordat de collectie is uitgevoerd in twee warme kleuren, namelijk cacao en grey pink. Op alle items zijn kleine stipjes ingebreid die een leuke twist geven aan het geheel. Wat zie jij in de stipjes? Zijn het dwarrelende pluisjes of sneeuwvlokjes?

riga collectie koeka

collectie koeka riga

collectie koeka riga

Ledikantdekentje met teddy

Nu het buiten kouder wordt is een warm dekentje voor het ledikantje een echte musthave in de Koeka Riga collectie. Dit ledikantdekentje in de kleur cacao is gevoerd met heerlijk warm en zacht teddystof. Zo kun je jouw kleintje heerlijk instoppen. En als je kindje al te groot is voor een ledikant, dan kun je de deken altijd gebruiken als sprei voor op het bedje of de bank tijdens een regenachtige middag.

riga collectie koeka

riga koeka collectie

riga collectie koeka

Lekker spelen op een zacht comfy boxkleed

Een boxkleed is een noodzakelijk item voor in de box, maar is ook prima te gebruiken als speelkleed op de grond. Je kindje kan dan lekker zijn gang gaan met speelgoed. Naast dat het kleedje gemaakt is van stevig en zacht materiaal, is het verschillend aan beide kanten. Hoe leuk is dat?

koeka riga collectie

riga koeka collectie

riga collectie koeka

Warme babyvoetjes in de Koeka Riga voetenzak

Houd je kindje warm in de kinderwagen of kinderstoeltje dankzij deze multifunctionele voetenzak. De zak kan goed worden vastgemaakt onder een 3 of 5-puntsgordel en dankzij de sluiting van klittenband maak je er een warme hoodie van. De voetenzak is wederom gevoerd met die ‘o zo fijne’ teddystof waar iedereen gelukkig van wordt. En als jouw kindje er warmpjes bij zit, dan word jij toch ook blij?

riga collectie

koeka riga collectie

riga collectie

Handig: Deze hoes voor babydoekjes!


Alle mama’s weten dat je nooit genoeg baby en billendoekjes in huis of onderweg kunt hebben. Geknoei of een volle luier is namelijk zo gebeurt. Een handige en leuke opberghoes is dan ook geen overbodige luxe. Deze hoes uit de Riga collectie staat mooi op de commode in de babykamer en past altijd in jouw luiertas. En als je dan toch aan het opbergen bent, dan is deze etui een uitkomst voor alle los slingerende spulletjes van jouw kindje.

riga collectie

riga collectie koeka

koeka riga collectie

Wat er zo fijn is aan organisch katoen

Organisch of organic katoen is het beste voor het tere babyhuidje, omdat het in tegenstelling tot normaal katoen niet wordt bestreden met al die chemische bestrijdingsmiddelen. De grond van de katoenplant wordt bemest met plantaardige en dierlijke afvalstoffen en ook worden er natuurlijke bestrijders ingezet in de vorm van insecten. Tot slot wordt het organische katoen traditioneel geplukt met de hand. Er komt dus heel wat bij kijken!

collectie koeka riga

collectie koeka riga

riga koeka collectie

Meer babykamer