Connect
To Top

Het leukste HEMA houten speelgoed voor jouw kindje

Als het buiten bewolkt is en regent, is binnen spelen voor kinderen natuurlijk een groot feest. Houten speelgoed is altijd een succes en heeft vele voordelen. Zo is houten speelgoed duurzaam en is voor je kind erg fijn om mee te spelen. Je kind krijgt direct een glimlach op zijn of haar gezicht! Wij hebben het leukste houten speelgoed van HEMA voor je kleintje geselecteerd. Kijk je mee?

Voor alle kleine keukenprinsjes en prinsesjes

Jouw kindje wordt een echte ster in de keuken met dit leuke houten speelgoed! Deze houten set groente en fruit bestaat uit een aubergine, wortel, banaan, schijf watermeloen, een snijplank en een mesje. Of kies voor een ontbijtje op bed met deze houten ontbijtset, die bestaat uit een dienblaadje, mesje, croissantje, ei, een sneetje tomaat en komkommer, twee plakjes kaas en twee sneetjes brood. Zet er een heerlijk kopje koffie bij en het ontbijtje is compleet! Tip: Voor de echte bakkers zijn er vrolijke houten donuts en taartjes.

HEMA houten speelgoed 2019 keuken

HEMA houten speelgoed 2019 donuts

Houten puzzels

Gegarandeerd urenlang speelplezier met houten puzzels! Neem bijvoorbeeld deze houten inlegpuzzel met het alfabet of de puzzel met dierenhoofdjes. De allerkleinsten leren al snel vormen en kleuren ontdekken door te schuiven met de puzzelstukjes!

HEMA houten speelgoed 2019 blokken

HEMA houten speelgoed 2019 dieren

HEMA houten speelgoed 2019 diverse

Maak je eigen poppenhuis

Laat je kindje een eigen poppenhuis maken met dit houten grachtenpand. Bij het grachtenpand zitten twee stickervellen waarmee het huis kan worden versierd. Wanneer je het als poppenhuis gebruikt, kun je de speciale HEMA houten interieursetjes kopen.

HEMA houten speelgoed 2019 huisjes

Hema houten speelgoed 2019 grachtenhuis

Houten speelgoed voor stoere jongens

Dit willen stoere jongens hebben! Een houten stapelraket of deze set van een takelwagen, ziekenwagen, politiewagen, een vrachtwagen vol met taarten en nog twee andere voertuigen. Ook een succes om cadeau te doen!

HEMA houten speelgoed 2019 raket

HEMA houten speelgoed 2019 auto's

Waarom kiezen voor houten speelgoed van HEMA?

Wist je dat het productieproces van plastic speelgoed erg slecht is voor het milieu? Tijdens het productieproces komen er schadelijke stoffen vrij. Houten speelgoed wordt in de meeste gevallen duurzaam geproduceerd. Het houten speelgoed van HEMA heeft zelfs het FSC® keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Ook is de kwaliteit van het speelgoed dusdanig dat het jaren meegaat. De rest van het hout wordt ook gebruikt om speelgoed van te maken. Op deze manier ontstaan er prachtige creaties die milieuvriendelijk zijn en niet schadelijk voor de gezondheid.

De houten puzzel die je ooit van je opa hebt gekregen, zal nog jaren meegaan en lijkt onverwoestbaar. Veel kinderdagverblijven en scholen kiezen vaak voor houten speelgoed, omdat dit veel langer meegaat dan plastic speelgoed.

HEMA houten speelgoed 2019 diverse

HEMA houten speelgoed 2019 puzzel

HEMA houten speelgoed 2019 taart

Het oog wil ook wat

Houten speelgoed is vaak mooi vormgegeven en staat ook erg goed in je huis. Denk bijvoorbeeld aan een mooie, houten takelwagen of een leuke alfabet-puzzel. Dit staat hartstikke gaaf in het huishouden en kan je interieur echt opleuken. Houten speelgoed van HEMA is mooi van vorm en erg kleurrijk. Een lust voor het oog!

Meer babyspeelgoed

 • HEMA knutselspullen en buitenspeelgoed

  De vakanties staan weer voor de deur en de zomer ook The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl...

  Babystraatje.nl21 november 2019
 • Nieuw speelgoed bij PSikhouvanjou

  De webwinkel PSikhouvanjou heeft nieuw speelgoed van het Belgische merk Lilliputiens The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl...

  Babystraatje.nl21 november 2019
 • Ontdek de nieuwste Happy Horse collectie knuffeldieren

  De nieuwste collectie van Happy Horse bestaat uit super schattige knuffeldieren The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl...

  Babystraatje.nl21 november 2019
 • Tiamo Dreamy Deer en Balletmuizen collectie

  Tiamo produceert de leukste, vrolijkste en liefste items The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en...

  Babystraatje.nl21 november 2019
 • Het leukste Little Dutch kinderspeelgoed

  Het Nederlandse kindermerk Little Dutch maakt lifestyle essentials The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en...

  Babystraatje.nl21 november 2019