Connect
To Top

Nieuw speelgoed bij PSikhouvanjou

De webwinkel PSikhouvanjou heeft nieuw speelgoed van het Belgische merk Lilliputiens aan het assortiment toegevoegd. Laat je verrassen door de houten activiteitenpanelen en de bekende stoffen poppen waarmee je kindje uren zoet zal zijn. Maar er is meer! Met de Colour Me wascokrijtjes krijgen gezichtjes kleur! Wil je alles weten over dit onwijs leuke speelgoed? Lees dan snel verder.

Nieuw speelgoed PSikhouvanjou

Colour Me vegan wascokrijtjes

Omdat alle huidskleuren van de wereld meetellen, verkoopt PSikhouvanjou dit pakje van 12 wascokrijtjes met verschillende huidskleuren om we meer zijn dan alleen pezik of bruin. Laat jouw kind de wasco kleur van zijn huid kiezen. De driehoekige vorm van de wasco’s helpt kinderen de juiste potloodgreep te ontwikkelen. De crayons zijn non-toxic en vegan, toch handig om te weten als je kindje nog wel eens een krijtje in het mondje stopt. Erg fijn detail is dat 5% van de winst wordt gedoneerd aan kindjes in Zuid-Afrika. Zo ben je goed bezig!

Wascokrijtjes PSikhouvanjou

Uren speelplezier met houten activiteitenpaneel Brandweerwagen

Druk alle knopjes in, draai de blokjes om en schuif kraaltjes heen en weer. Alle zintuigen worden geprikkeld op het houten activiteitenpaneel Brandweerwagen van Lilliputiens en jouw kindje zal zich hiermee uren vermaken. Laat je kindje de wondere wereld van de brandweerlieden ontdekken. Is dit misschien een beroep om later te worden?

Nieuw speelgoed PSikhouvanjou brandweerwagen

Activiteitenpaneel Boerderij is een grote uitdaging

Voor baby’s vanaf 9 maanden is dit activiteitenpaneel in de vorm van een boerderij ideaal om in de box mee te spelen. Dankzij het meegeleverde klittenband bevestig je het paneel eenvoudig aan de box. Wie zien we allemaal op de boerderij? Een ezeltje die zijn kop uit de stal steekt en een vogeltje dat langs het dak vliegt van de boerderij. Op dit paneel vind je maar liefst 10 activiteiten die jouw kleintje kan doen. Of geef het cadeau aan je zwangere vriendin? Het is ieder geval een cadeau dat altijd goed in de smaak valt.

Nieuw speelgoed PSikhouvanjou

Een echte dj met houten activiteitenpaneel radio Anaïs

Dit houten paneel heeft de vorm van een radio en bevat meerdere materialen en activiteiten die ervoor zorgen dat de ontwikkeling van jouw kleintje wordt gestimuleerd. Bedien de knopjes en de toetsen en luister samen naar radio Anaïs. Welke muziek hoort jouw kindje op de radio?

Nieuw speelgoed PSikhouvanjou radio

Ontdek ze allemaal: De Lilliputiens poppen

Ken jij Noa, Lou, Rose en Alex? Zo heten de stoffen poppen waarmee je uren knuffelt. Ideaal om mee te nemen als je kindje gaat logeren. Rose is een schattig popje met een troostspeentje. Onder haar jurkje draagt ze een luier die daadwerkelijk verschoond moet worden. Het jurkje is makkelijk uit en aan te trekken, dus het verschonen is zo gepiept. En voelt Rose zich verdrietig? Geef haar dan het speciale troostspeentje dat kalmeert en troost biedt.

Speelgoed van PSikhouvanjou

Ken jij PSikhouvanjou al?

PSikhouvanjou verkoopt naast speelgoed ook de mooiste meubels voor de babykamer en de leukste kraamcadeaus. Heb je iets gevonden? Laat je cadeaus dan gratis inpakken met de persoonlijke cadeauservice. En dit is iets dat ze met heel veel plezier doen. Jouw bestelling zo mooi mogelijk inpakken en je verrassen met een persoonlijke boodschap. Leuk toch?

PSikhouvanjou nieuw speelgoed

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer babyspeelgoed