Connect
To Top

Bijzonder speelgoed voor in de schoen!

De Sint is weer in het land en de schoentjes worden weer massaal gezet. Wellicht heeft jouw kleintje al een lijstje met cadeautjes bij jou ingediend. Dan wordt het hup, aan de slag. Maar wellicht ben je nog zoekende naar die paar bijzondere pakjes voor in die schattige laarsjes of die stoere gympies. Check dan onderstaande merken voor meer inspiratie.

Djeco

Het Franse merk Djeco staat bekend om haar bijzondere speelgoed met prachtige designs. Niet voor niets werken ze samen met een team van illustratoren en kunstenaars om tot de mooiste designs te komen. Ben je op zoek naar een bijzondere puzzel of een toren van blokken met toffe print? Dan zit je bij Djeco goed.

Wereld Natuur Fonds

Welk kindje is er niet dol op knuffels? Van die heerlijke zachte knuffels waar je kleintje uren mee kan knuffelen. Het WNF heeft een hele bijzondere collectie dierenknuffels die het perfecte cadeautje voor in de schoen zijn. Welk dier wordt favoriet bij jouw thuis? Wordt het de ijsbeer, flamingo, panda of orang-oetan?

Janod

Wil je dit jaar een duurzaam cadeau geven van hout? Ontdek dan de collectie van Janod met o.a. houten puzzels, kwartetspellen en magneettreintjes. En hoe tof zijn de houten figuurtjes met prinsessen en boerderijdieren? Je koopt ze per set, maar kunt ze natuurlijk een voor een in de schoen doen. Handig toch?

Nijntje

Wie zoet is, krijgt Nijntje. Nijntje is en blijft ontzettend leuk als speelgoed voor je kleintje. De boekjes blijven onverminderd populair en ook de knuffels en het kinderservies staan vaak op het verlanglijstje van kids. Wist je dat er in de collectie van Nijntje ook bijzondere wanddecoratie zit? Superleuk voor op het kamertje van je kleintje.

Lego

Wie is er niet groot mee geworden? Lego. Je kindje kan er uren mee spelen en zijn of haar fantasie helemaal in kwijt. En ze zijn nooit uitgebouwd. Lego heeft altijd bijzondere uitgaves, zoals een ware prinsessen tuin of een spannend Star Wars avontuur.

Bobbie de Beer

Met Sinterklaas is het feest. En met Bobbie de Beer erbij wordt het een heus Berenfeest. En Bobbie is niet alleen, want hij neemt zijn hele familie mee waar je kindje uren mee kan spelen. Wist je dat Bobbie zowel kan zitten als staan?

Heel veel korting!

Zit het schoencadeautje voor jouw kindje ertussen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Dit weekend shop je tijdens Sint aanbiedingen tot 30% korting bij de Bijenkorf op jouw favoriete cadeautje.

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer babyspeelgoed