Connect
To Top

Moses mandjes van The Little Green Sheep

Je pasgeboren kindje slaapt pas écht lekker in een van de natuurlijke Moses mandjes van The Little Green Sheep. Dit zijn klassieke mandjes die zijn gemaakt van palmbladen. De mandjes zijn verkrijgbaar in drie mooie rustige tinten. Meer weten over deze Moses mandjes? Lees dan snel verder.

moses mandje the little green sheep

Moses mandje The Little Green Sheep

De Moses basket of Mozes mandje heeft zijn naam te danken aan de afbeelding van Mozes die in een rieten mand in veiligheid werd gebracht. Het Moses mandje van The Little Green Sheep is 100% gemaakt van gevlochten palmbladen, mooi vormgegeven en bovendien licht in gewicht, zodat je deze makkelijk oppakt en verplaatst in huis. Maak keuze uit een van de drie mooie tinten, namelijk Honey, Dove en Creme.

the little green sheep moses

mandje the little green sheep moses

Rooming-in met een Moses mandje

Veel ouders kiezen ervoor om hun kindje op de slaapkamer in een wiegje of ledikantje te laten slapen. Dit kan nu ook met een van de schattige Moses mandjes van The Little Green Sheep. Zet het mandje naast je bed en je kunt binnen een mum van tijd bij je kindje om te voeden of verschonen. Een Moses mandje van The Little Green Sheep is ook handig als je een keizersnede hebt gehad. Plaats in dat geval het Moses mandje op de juiste hoogte naast het bed. Handig om te weten: Het verschil tussen rooming-in en co-sleeping is dat je kindje niet in hetzelfde bed slaapt, maar gewoon een eigen bedje heeft.

moses mandje the little green sheep

mandje the little green sheep moses

Matrasje gemaakt van natuurlijk materiaal

Wist je dat het Mosesmandje van The Little Green Sheep wordt geleverd met een natuurlijk matrasje? Het matrasje heeft een kern van kokosnootvezels die is gemixt met natuurlijke latex dat aanvoelt als duizenden kleine donsveertjes. Dit zorgt voor een stevige steun en voorkomt dat het matras gaat indeuken. De kern is ook nog eens omwikkeld met een laagje natuurlijke wol. Wol is van nature hypo allergeen en heeft een ademende functie. Het houdt ook huisstofmijt tegen en werkt brandvertragend. Hierdoor hoeven er geen chemicaliën te worden gebruikt om het matrasje aan alle regels te laten voldoen. 

Wat al deze lagen samenbrengt is de luxe katoenen cover. Deze helpt bij de ademende functie van het matrasje en is lekker zacht voor het tere, kwetsbare huidje van je baby. ⁠Zo kan jouw kindje écht lekker slapen. ⁠

the little green sheep moses mandje

the little green sheep moses mandje

Belangrijk informatie om te weten

Draag of verplaats het Moses mandje niet terwijl je kindje erin ligt. Je maakt de mand en matrasje eenvoudig schoon met een spons en was de voering op maximaal dertig graden in de wasmachine. Een matrasbeschermer die waterdicht is wordt sterk aangeraden. De Moses mandjes zijn te gebruiken vanaf de geboorte tot 4 maanden of tot het moment dat je kindje zelfstandig rechtop kan zitten.

the little green sheep moses

moses mandje the little green sheep

Over het merk The Little Green Sheep

The Little Green Sheep is in 2007 geboren vanuit een eenvoudig idee, namelijk om het allerbeste aan baby’s te bieden. Dit leidde tot het ontdekken van natuurlijke en organische materialen en het creëren van mooie, duurzame producten die geen chemicaliën bevatten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer slapen