Connect
To Top

Nieuwe HEMA collectie pyjama’s en slaapzakken voor baby’s en kids

Goed nieuws: HEMA komt dit najaar met een nieuwe babycollectie pyjama’s en slaapzakken.Wij hebben de leukste items voor je geselecteerd en vertellen je er graag meer over. Lees dus snel verder!

Hema baby slaapzakken najaar 2019

HEMA baby slaapzakken zijn heerlijk zacht en warm!

De baby slaapzakken zijn gemaakt van katoen of bamboe. Dit zijn materialen die warmte regulerend zijn, waardoor ze ademen. Ze zijn er in verschillende TOG-waardes. Deze TOG-waardes geven aan voor welke kamertemperatuur de slaapzak geschikt is. Hoe hoger de TOG-waarde, hoe warmer de slaapzak is. Kijk hier dus even goed naar als je de keuze moet maken tussen een slaapzak voor de zomer of winter.

Hema baby slaapzakken najaar 2019

Hema baby slaapzak winter 2019

De collectie slaapzakken voor baby’s is enorm

De nieuwe collectie slaapzakken voor baby’s van HEMA heeft dit najaar weer veel leuks in petto! De slaapzak bestaat uit twee zakken. Een binnenslaapzak en een buitenslaapzak die van een dikkere stof is gemaakt. Van de buitenslaapzak kun je ook makkelijk de mouwen afritsen. Op deze manier kun je de slaapzak altijd aan de warmte van en rond je baby aanpassen. Met vier drukknoopjes en een handig rits-systeem maak je heel eenvoudig de binnen- en buitenzak aan elkaar vast. Onderaan de slaapzak zijn ritsjes die een uitkomst bieden bij het verschonen van een luier. Voor een goede nachtrust kies je voor een slaapzak van luchtdoorlatende stoffen.

Hema baby slaapzakken najaar 2019

Hema baby slaapzakken najaar 2019

Voor jongens en meisjes

HEMA slaapzakken voor jongens en meisjes zijn er dit najaar in diverse uitvoeringen. Van vormpjes tot bloemenprints en van streepjes tot animalprint. Zelfs het bekende duo Jip en Janneke komt voorbij! We zien in deze collectie bijvoorbeeld een okergele slaapzak met zwarte vormen en ook een lichtblauwe variant met bloemmotief. De printjes zijn over het algemeen erg vrolijk en speels. Ook erg fijn: De slaapzakken blijven prachtig na het wassen!

Hema baby slaapzak winter 2019

Hema baby slaapzak winter 2019

Waarom de keuze voor een babyslaapzak en geen dekentje?

Deze vraag komt vaker voorbij en graag geven we je er meer uitleg over. Jouw kindje slaapt veiliger in een slaapzak, want als hij of zij zich beweegt, is er geen kans dat er een dekentje over het gezicht valt, waardoor stikkingsgevaar ontstaat. Bovendien rollen baby’s in een slaapzakje minder snel van de rug naar de buik. Een slaapzakje zorgt bovendien voor geborgenheid, waardoor je baby een fijnere nachtrust heeft. En dat is wel zo belangrijk voor jou en je kindje!

Hema baby slaapzakken najaar 2019

Hema baby slaapzak winter 2019

Schattige pyjama’s voor jongetjes en meisjes

De babypyjama’s van HEMA zijn helemaal top! Echte roze meisjespyjama’s en stoere blauwe pyjama’s met autootjes voor jongetjes. Ook zien we een gebroken wit pyjama met een vossenprintje. Super schattig toch? De pyjama setjes bestaan uit een broekje en truitje met lange mouwen.

Hema baby pyjama's najaar 2019

Hema baby pyjama's najaar 2019

De collectie slaapzakken en pyjama’s is speciaal voor de allerkleinsten onder ons, verkrijgbaar in verschillende maten in alle HEMA filialen en op hema.nl. En heb je verder nog babykleding nodig? Bij HEMA koop je alles om je kleintje leuk aan te kleden. Lekker stoer of juist lief en schattig.

Hema baby pyjama's najaar 2019

Hema baby pyjama's najaar 2019

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer slapen