Connect
To Top

Bebi Amsterdam heeft haar eerste kledingcollectie gelanceerd!

Babystraatje.nl had vorig jaar een exclusief interview met Lidewij en Sanne, de eigenaressen van Bebi Amsterdam. Een prachtig merk dat speenkoorden ontwerpt voor fashionable moms en daarnaast ook prachtige modeaccessoires heeft voor moeder en kind. Maar er is nieuws! Want Bebi Amsterdam heeft nu ook haar eerste kledingcollectie, een droom die uitkomt voor Lidewij en Sanne.

bebi-amsterdam-lanceert-eerste-kledingcollectie-16

Lidewij en Sanne: “In mei 2016 lieten we weten dat we voor het eerst bezig waren met het ontwerpen van een kledingcollectie. Een nieuwe uitdaging. Na 29 verschillende speenkoorden in onze webshop, lopen we nog steeds over van ideeën en inspiratie die we nu ook kwijt kunnen in het ontwerpen van kleding!”

bebi-amsterdam-lanceert-eerste-kledingcollectie-17

En nu is het dan echt zo ver! De eerste kledingcollectie is een feit! Volledig zelf ontworpen en de collectie heeft als thema Antarctica, met als bijzin: Follow me to Antarctica. Lidewij en Sanne: “Bij het ontwerpen hebben we veel aandacht besteed aan het toevoegen van emotie en karakter aan de dieren. Dit bepaalt of een dierenontwerp pakkend is of niet. De pinguïn is lief en straalt rust uit. De ijsbeer komt in actie en gromt: ROARR! De walrus vinden we zelf het leukst. Ondanks z’n lange en scherpe tanden, kijkt hij toch heerlijk onschuldig en dom?”

bebi-amsterdam-lanceert-eerste-kledingcollectie-4

De collectie is voor baby’s en kinderen en in vier verschillende maten verkrijgbaar: 0-2 maanden, 2-6 maanden, 6-12 maanden en 12-24 maanden. De kleding is van katoen, van een mooie zware (en warme) kwaliteit. Daarnaast zijn de sweaters gevoerd met een zachte en warme voering.

bebi-amsterdam-lanceert-eerste-kledingcollectie-11

De kleding is te bestellen via www.bebi-amsterdam.nl en op zaterdag 26 november aanstaande organiseert Bebi Amsterdam het Antarctica event. De kleding kan dan live worden gepast en bekeken. Er is korting en er zijn 20 goodiebags voor de eerste klanten ter waarde van 200 euro per stuk. Mega dus! Het event vindt plaats bij Boezemvriend (www.deboezemvriend.nl) in Amsterdam. Een super leuke baby- en kinderwinkel met speelhoek en cafe. Langskomen is de moeite waard! Aanmelden kan via info@bebi-amsterdam.nl en VOL is VOL.

bebi-amsterdam-lanceert-eerste-kledingcollectie-15
bebi-amsterdam-lanceert-eerste-kledingcollectie-14
bebi-amsterdam-lanceert-eerste-kledingcollectie-13
bebi-amsterdam-lanceert-eerste-kledingcollectie-10
bebi-amsterdam-lanceert-eerste-kledingcollectie-9
bebi-amsterdam-lanceert-eerste-kledingcollectie-7
bebi-amsterdam-lanceert-eerste-kledingcollectie-6
bebi-amsterdam-lanceert-eerste-kledingcollectie-3
bebi-amsterdam-lanceert-eerste-kledingcollectie-5

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Fashion