Connect
To Top

Mama Eline: Bezorg jezelf fijne feestdagen met Plus

De feestdagen komen er weer aan! Bij mij staan deze beter bekend als een periode vol geregel, boodschappen doen en cadeautjes kopen. Ieder jaar raak ik weer in de stress en heb ik het gevoel dat ik er alleen voor sta. Ik mocht alvast proefkoken voor Kerst en de bezorgdienst van Plus proberen om te bekijken of dat iets voor mij is. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder.

Bezorg jezelf fijne feestdagen met Plus

De kerstrecepten van Plus

Ik ben een moeder van twee jonge kindjes, namelijk zoontje Jace (3) en dochtertje Mila (4) en met Kerst is het altijd weer een verrassing of ze het eten lekker vinden. Over het algemeen zijn het goede eters en eten ze altijd met de pot mee. Vorig jaar hebben we gegourmet en zowel Jace als Mila vonden het een groot feest! Dit jaar wilde ik wat anders voorschotelen, dus ik zocht bij de kerstrecepten van Plus naar gerechten die ook zij zouden lusten. Je ziet er tientallen heerlijke recepten met keuze uit feestelijke voor, hoofd – en nagerechten. Ik koos voor kaasfondue met snackgroenten en groente-gehaktsaté, een eenvoudig hoofdgerecht dat binnen 25 minuten gereed is. Als toetje was ik van plan om de appel-peer crumble te maken. Verder koos ik nog een flesje witte wijn en gourmetvlees, in het geval de kaasfondue niet in de smaak zou vallen.

De kerstrecepten van Plus

Laat je kerstboodschappen thuisbezorgen

Als je alle boodschappen in het virtuele boodschappenmandje hebt geplaatst, kun je ze eenvoudig bestellen. Als producten niet voorradig zijn, kun je aanvinken of Plus het met een huismerk of alternatief product opvult. Je kunt kiezen op welke dag en op welk tijdsvlak de boodschappen worden thuisbezorgd. Extra fijn: Je boodschappen worden gratis thuisbezorgd als je bepaalde producten koopt.

Plus bezorg jezelf fijne feestdagen

De boodschappen in huis, dus het proefkoken kan beginnen!

De boodschappen werden in handige kratjes op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger van Plus in Tegelen. Dit is voor mij de dichtstbijzijnde Plus in de buurt.

Bezorg jezelf fijne feestdagen met Plus

Dit vonden mijn kinderen van de kaasfondue

“Mama wat is dat?” Dit was de eerste vraag die Mila stelde toen ik het pannetje met kaasfondue op tafel zette. Ze keek een beetje argwanend naar de voor haar onbekende substantie. Toen ik een prikker maakte met een stokje stokbrood en het voor haar in de fondue doopte, was ik zeer benieuwd naar haar reactie. Ze vond het lekker en ze wilde het maar al te graag even zelf doen. Naast stokbrood, serveer je er ook Indische gehaktballetjes en diverse snackgroenten bij. Tip: Snijd cherrytomaatjes altijd nog een keer doormidden, zo is het makkelijker te eten voor je kindjes.

De bezorgdienst van Plus

De bezorgdienst van Plus biedt een uitkomst als je producten nodig hebt voor Kerst en geen zin hebt om te stressen. Bestel op tijd, want de bezorgmomenten zijn zo vol! Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van deze bezorgdienst, een echte aanrader!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Plus.

The following two tabs change content below.

Meer Gastblogs